Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

ΑΡΓΟΣ: Το κλειστό Γυμναστήριο γίνεται πραγματικότητα

Συνεδριάζει εκτάκτως, σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Αντικείμενο της επείγουσας και έκτακτης σύγκλησης του Δ.Σ είναι η τακτοποίηση θεμάτων παραχώρησης και όρων δόμησης ...........


του οικοπέδου για την ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης.

Στην σχετική πρόσκληση, ο Πρόεδρος Θ. Βασιλόπουλος αναφέρει:

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5 Ιουνίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 μ. σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Περί παραχώρησης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της χρήσης ακινήτου εμβαδού 23.983,13 τ.μ. που παραχωρήθηκε κατά χρήση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, με την αριθ. 2761/115976/25-9-2013 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ενταχθεί η εκτέλεση του έργου «Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου στο Δήμο Άργους – Μυκηνών» στην πρόταση της Γ.Γ.Α. προς την Ειδική Γραμματεία των Σ.Δ.Ι.Τ. για να υλοποιηθεί με σύμβαση σύμπραξης του Ν. 3389/05 «Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

2. Περί εγκρίσεως των προτεινόμενων όρων δόμησης από την Γ.Γ.Α. προκειμένου να κατασκευαστεί το κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Άργους – Μυκηνών στη θέση Κοκκινιά ή φυτώριο κτηματικής περιφέρειας Κεφαλαρίου.

Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα για τον λόγο ότι, επίκειται η άμεση δημοπράτηση του κλειστού Γυμναστηρίου στη θέση Κοκκινιά ή φυτώριο κτηματικής περιφέρειας Κεφαλαρίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών, σύμφωνα με σχετική διυπουργική απόφαση, με σύμβαση σύμπραξης του Ν. 3389/05, και δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να συζητηθούν τα εν λόγω θέματα σε τακτική συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...