Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Στην Γ΄ Εθνική ο Ερμής Κιβερίου - Νίκησε την Σπάρτη 2-1

Με δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα ο Ερμής Κιβερίου επικράτησε με 2-1 της Σπάρτης παίρνοντας το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική. Στο ματς που έγινε στο ΔΑΚ Άργους, ο Ερμής βρέθηκε πρώτος...........


 κοντά στο γκολ αλλά το φάουλ του Καλυβόπουλου στο 17’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Σπάρτης.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο στο 19’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φίλης, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο 51’ σκοράροντας με τον Μοσχογιάννη.


Στο 81’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μουζακιώτη να πλασάρει εύστοχα από κοντά, ενώ στο 87’ έμεινε με 10 παίκτες και η Σπάρτη ύστερα από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αράπογλου. Τελικά οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις με τον Βαβουλέτο να σουτάρει δυνατά από την περιοχή, ύστερα από φάση διαρκείας, πήραν τη νίκη με 2-1 που τους δίνει το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.


Ερμής Κιβερίου: Κοζιώτης, Δρούλιας, Δρούγκας, Φίλης, Σελλής, Καζάς (84' Αϊβαλιώτης), Καλυβόπουλος, Σαμαρτζής (75' Βαβουλέτος), Μπεξής (68' Μουζακιώτης), Δημάκος, Σαρρής


Σπάρτη: Γαρόζης, Λάππας, Πρασσάς, Μοσχογιάννης, Σταυρόπουλος, Χοτζάι, Αδαμόπουλος, Σπηλιοτόπουλος, Γκέρτσος (54' Αράπογλου), Τσούκλης, Χαλίλι (78' Μποροδήμος, 84' Πετρόπουλος)

argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: