Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σ.ΚΩΤΣΟΒΟΣ: ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ, OΡΙΟΘΕΤΕΙ & EΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ

"ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ......"
Στις αρχές Φεβρουαρίου 2014 με σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης, ανέφερα πως προτιθέμενοι να είμαστε παρόντες στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ήταν αναγκαία η συμπαράταξη προσώπων με στόχο « μια κοινωνική/δημοτική συμμαχία, στην οποία θέλουμε να παίξει ρόλο -στον αντίλογο που θα ορθώσουμε- η κοινωνική μας αποδοχή και ..........


συναναστροφή, οι γνώσεις και η διάθεση και όχι οι ιδεολογικές ή οποιεσδήποτε άλλες προκαταλήψεις», όπως είπαμε χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς συζητήσεις που ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο του 2013 σε βάσεις κομμάτων, παρατάξεων αλλά και απλών πολιτών με στόχο την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή σε σχήματα και υποψηφίους, φθίνοντας σταδιακά μέχρι σήμερα, έφθασαν στο σημείο όχι μόνον να τελματώσουν αλλά και να αναδείξουν τις αιτίες της αποτυχίας τους.

Αιτίες που δεν είναι άλλες απο την αδυναμία απεγκλωβισμού από παλαιοκομματικές οχυρώσεις και ομηρίες, απο προσωπικές εμμονές ή αντιθέσεις, διαθέσεις τυφλού ρεβανσισμού και άλλες παρεμφερείς, που δεν είχαν καμμιά σχέση με αυτοδιοικητικές προτάσεις ή διαφοροποιήσεις, μια και εκεί δεν έφθασαν ποτέ.


Η εν γένει όμως πορεία της παράταξης & εμού προσωπικά, η παρουσία μας τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στα λοιπά όργανα του Δήμου, οι κάθε είδους παρεμβάσεις και γενικά οι θέσεις, οι αντιπαραθέσεις και η κριτική μου προς οποιονδήποτε και ειδικά προς την δημοτική πλειοψηφία, ουδέποτε είχαν ή έδειξαν ότι εκπορεύονται από κομματικά, προσωπικά ή ιδιοτελή ελατήρια, χαρακτηριστικά που ζήτησα να έχει οπωσδήποτε, η οποιαδήποτε ενωτική μας προσπάθεια.


Εν τέλει όμως επιλέγονται εντελώς αντίθετα σενάρια, στα οποία φαίνεται πως κάποιοι στόχευαν σκόπιμα εξ αρχής, με πρόσχημα τις ανούσιες καθυστερήσεις με συζητήσεις επιλεγμένων ,τις τυφλές αναζητήσεις &τις αυθαίρετες αυτονομήσεις.


Τις επί μέρους ή τις συνολικές ευθύνες γι΄αυτά, ας τις αναλάβουν οι σεναριογράφοι τους και μακριά από εμένα η οποιαδήποτε εμπλοκή σε διεργασίες, στις οποίες από καιρό ήμουν στοχευμένα, όχι μόνον μη προσκεκλημένος αλλά ούτε καν ενήμερος. 


Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε φυσικά παρόντες, σε κάθε τι που θα αφορά τον τόπο μας και απ΄οποιαδήποτε θέση τελικά επιλέξουμε, όμως ειναι και αυτονόητο πως τις προθέσεις και τις ενέργειες μας, θα τις οριοθετεί και θα τις εγγυάται το παρελθόν και η συνέπεια του καθενός μας .-


21 Μαρτίου 2014
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: