Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Χωρίς ηγεμονισμούς αλλά με υποψήφιο δήμαρχο....τον Μ.Χασάπη η αξιωματική αντιπολίτευση στο Άργος!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΤΟΡΠΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Τορπιλίζει τις πολύμηνες προσπάθειες της αντιπολίτευσης να ενωθεί σε ένα κοινωνικό κίνημα για το καλό της πόλης,η χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Άργος.Με ένα δελτίο τύπου εγχειρίδιο πολιτικής κουτοπονηριάς μας ενημερώνει ότι .........


οι πολύμηνες επαφές υπήρξαν άκαρπες,όχι βέβαια με δική τους ευθύνη(!!!) και ότι προχωρούν με επικεφαλής τον Μ.Χασάπη.Και όλα αυτά βέβαια χωρίς ηγεμονισμούς.Σε ποιους άραγε απευθύνονται,είναι να απορεί κανείς.Μάλλον έχουν περάσει τον κόσμο για χαζό.Αλλιώς δεν εξηγείται.Χαρακτηριστική η ατάκα πρώην μέλους της παράταξης Αναγνώστου."Άν τους είχε κάνει άλλο ένα ταξιδάκι δώρο ο Καμπόσος μπορεί να μην κατέβαιναν καθόλου στις εκλογές!"
Μεγάλα γλέντια.........
by iceman

Δελτίο τύπου

Η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης , με δελτίο τύπου της 3 Οκτωβρίου 2013 , σηματοδότησε την πορεία της προς τις επικείμενες αυτοδιοίκητες εκλογές του Μαϊου 2014 . Αναφέραμε σε εκείνο το δελτίο τύπου, ότι θα είμαστε παρόντες στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, έχοντας υποχρέωση και καθήκον, απέναντι σε ένα μεγάλο κομμάτι δημοτών που μας εμπιστεύθηκε στις προηγούμενες εκλογές και ότι στην πορεία μας αυτή, θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε με άλλες παρατάξεις , κινήσεις πολιτών , φορείς ή μεμονωμένους υποψηφίους που πιστεύουν , όπως εμείς, ότι η παρούσα δημοτική αρχή απέτυχε πλήρως στο έργο της.
Το επόμενο διάστημα δημιουργήθηκε η δημοτική παράταξη “άλλος δρόμος “ και επίσης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κωτσοβός , όπως και ο πρώην δήμαρχος κ. Πλατής , δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στις επικείμενες εκλογές.

Στις 27 Ιανουαρίου 2014 η παράταξή μας με βάσει τα νέα δεδομένα, συγκρότησε Επιτροπή Εκλογικής Συνεργασίας, αποτελούμενη από τον επικεφαλής κ Αναγνώστου , και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Καραμάνο Δ., Κουσκούκη Σ. , Σαρρή Γ. και Χασάπη Μ.

Η επιτροπή αυτή στο πλαίσιο των επαφών και συζητήσεων, πέρα από τις εσωτερικές της διαδικασίες, συναντήθηκε με τον κ. Κωτσοβό, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης , με τον κ. Πλατή, πρώην δήμαρχο Άργους, δύο φορές με εκπροσώπους της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης “ άλλος δρόμος “, όπως επίσης και με άλλα αξιόλογα στελέχη που στην παρούσα φάση δεν κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούν. Η παράταξή μας, ως μείζονα αντιπολίτευση, έχοντας εξασφαλίσει, στις προηγούμενες εκλογές, πολύ μεγάλα ποσοστά στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο και με δέκα τρεις εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, προσήλθε στον διάλογο χωρίς ηγεμονισμούς και προαπαιτούμενα και με ανοικτό ακόμα και το θέμα του επικεφαλής. Η συζήτηση με τους κ Κωτσοβό και Πλατή έγινε σε πολύ καλό κλίμα αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Η συζήτηση με τους εκπροσώπους του “ άλλου δρόμου ” έγινε επίσης σε πολύ καλό κλίμα , αλλά σταμάτησε νωρίς , από την στιγμή που η παράταξη αυτή όρισε, χωρίς καμία συνεννόηση και διάλογο μαζί μας, δικό της υποψήφιο δήμαρχο.

Μετά από συνεχή και εξαντλητικό διάλογο, που διαρκεί ήδη πάνω από ενάμιση μήνα και που μέχρι τώρα δυστυχώς υπήρξε άκαρπος , όχι βέβαια με δική μας ευθύνη, η παράταξη έχοντας υποχρέωση έναντι των πολιτών που την εμπιστεύτηκαν στις προηγούμενες εκλογές, έπρεπε να προχωρήσει .
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι ο κ. Αναγνώστου είχε δηλώσει αρκετά νωρίς ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει ως επικεφαλής της παράταξης, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, σχεδόν ομόφωνα πρότειναν ως επικεφαλής τον κ. Χασάπη Μιχαήλ. Σε συνέχεια αυτής της πρότασης, αρκετά στελέχη και φίλοι της παράταξης, αλλά και άλλοι πολίτες παρευρέθησαν σε συγκέντρωση που έγινε χθες 9 Μαρτίου στο Κεφαλάρι, επικύρωσαν σε πρώτη φάση αυτή την πρόταση.

Εξουσιοδότησαν δε, τον νέο επικεφαλής να προχωρήσει στην συγκρότηση αλλά και διεύρυνση, ακριβέστερα στην δημιουργία μιας νέας παράταξης, οδηγώντας την στις επερχόμενες εκλογές. Στην πορεία μας αυτή, που γνωρίζουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη, σας θέλουμε δίπλα μας, για να αλλάξουμε μια δημοτική αρχή, που πιστεύουμε, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, οτι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που δημιούργησε.
Τονίζουμε επίσης ότι θα συνεχίσουμε τον διάλογο και την συνεργασία , με όλους εκείνους που πιστεύουν, ότι αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ;

Ο μυγοχαφτης