Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΤΣΟΒΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Άργους έστειλε ο Σ.Κωτσοβός.Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι  "Είναι προς τιμήν όλων σας, πως σταθήκατε απέναντι σε όσους πίστεψαν πως μπορούν να ποδηγετήσουν τις επιλογές σας άμεσα ή έμμεσα.Τόσο η παράταξή μας όσο και εγώ προσωπικά, σας δηλώνουμε πως θα είμαστε ειλικρινείς συμπαραστάτες σας από κάθε πλευρά, στους όποιους στόχους σας για την πρόοδο του τόπου."

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:




Πρός τον
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΥΣ
Άργος
Άργος 18/4/2013

Κύριοι,

Μετά τις εκλογές του ιστορικού επαγγελματικού σας σωματείου, αποδείχθηκε τελικά πως τα μέλη σας «μπήκαν» στο νόημα και το πνεύμα της εποχής, δηλαδή το νόημα της συνεργασίας και το πνεύμα της συσπείρωσης.
Είναι προς τιμήν όλων σας, πως σταθήκατε απέναντι σε όσους πίστεψαν πως μπορούν να ποδηγετήσουν τις επιλογές σας άμεσα ή έμμεσα.
Έτσι ο Σύλλογός σας φαίνεται πως ξανανοίγει φτερά για ουσιαστικές διεκδικήσεις και κοινωνική παρουσία, χωρίς οποιουδήποτε είδους αναστολές.
Τόσο η παράταξή μας όσο και εγώ προσωπικά, σας δηλώνουμε πως θα είμαστε ειλικρινείς συμπαραστάτες σας από κάθε πλευρά, στους όποιους στόχους σας για την πρόοδο του τόπου.
Ειλικρινή συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Δημ. Παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: