Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σκηνικό τρόμου στο πανεπιστήμιο MIT της Μασαχουσέτης

Τρόμος ξανά στις ΗΠΑ! Συναγερμός έχει σημάνει σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου MIT της Μασαχουσέτης, καθώς πριν από λίγο έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων ένας αστυνομικός. Το σκηνικό του τρόμου μέσα σε λίγη μόλις ώρα μεταφέρθηκε στην πόλη Watertown, πολύ κοντά .............


στη Βοστώνη, εκεί όπου ήχησαν ξανά πυροβολισμοί και εκρήξεις.

Οι Αρχές έχουν στήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ σύμφωνα με το CNN - σε αποκλειστική φωτογραφία που δίνει στη δημοσιότητα - ένας από τους υπόπτους βρίσκεται σε σχεδόν λιπόθυμη κατάσταση καθηλωμένος στο έδαφος. Ο ύποπτος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης και η αστυνομία του Κέμπριτζ ανακοίνωσαν ότι βοηθούν στις έρευνες.

«Οι πρώτοι πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο Κτίριο 32...το οποίο αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένο από δυνάμεις», αναφέρει το πανεπιστήμιο σε έκτακτη ανακοίνωσή του προς τους φοιτητές τους οποίους καλεί «να παραμείνουν μέσα στα δωμάτιά τους και μακριά από τον τόπο του εγκλήματος» μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από σφαίρα την ώρα που βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί εξαπέλυσαν μεγάλη επιχείρηση ανθρωποκυνηγητού νωρίτερα, στο πανεπιστήμιο.

Τα πυρά και οι εκρήξεις ακούγονταν από την περιοχή του Γουότερταουν, βόρεια του πανεπιστημίου. «Ακούστηκαν εκρήξεις, και μάλλον επρόκειτο για χειροβομβίδες», δήλωσε ένας κάτοικος.

Στην ιστοσελίδα του το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καλώντας τους φοιτητές να παραμείνουν στο εσωτερικό της πανεπιστημιούπολης, καθώς η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη.

Το MIT, με 11.000 φοιτητές, βρίσκεται στα περίχωρα της Βοστώνης.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: