Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Άγριος ξυλοδαρμός και ληστεία ηλικιωμένου στο Άργος - Τον έδερναν επί 4 ώρες

Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος ενός 77χρονου κάτοικου του Άργους έγινε τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης. Εφιαλτικές ώρες πέρασε ο ηλικιωμένος άνδρας στα χέρια των αδίστακτων δραστών που ...........


τον έδερναν επί 4 ώρες, ενώ τον είχαν δέσει και φιμώσει μέσα στο σπίτι του οι αδίστακτοι ληστές.

Το θύμα ανέφερε στους αστυνομικούς πως πρόκειται για Αλβανούς οι οποίοι ενώ φορούσαν γάντια είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους. 
Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του 77χρονου περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν το θύμα βγήκε για να πάει στην τουαλέτα και τότε μπούκαραν τον έπιασαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. 
Ο άτυχος ηλικιωμένος σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς πως τον χτυπούσαν επί 4 συνεχόμενες ώρες προκειμένου να τους πει που κρύβει χρήματα και χρυσαφικά.
Οι δράστες της ληστείας απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κατά τις 6:30 το πρωί έφυγαν. 
Ο ηλικιωμένος κατάφερε μόνος του να λυθεί παρά το γεγονός πως είχε πολλά τραύματα στο κεφάλι , φώναξε, τον άκουσαν οι γείτονες και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία . 
Οι άντρες της Αστυνομίας συλλέγουν στοιχεία από τον τόπο της ληστείας ενώ το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο  νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
argolikeseidhseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: