Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Εκλογική συνεργασία για «Ποτάμι» και «Δράση»

Σε εκλογική συνεργασία με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη προχώρησε η Δράση.Με απόφαση της ΔΕ της Δρασης εκδόθηκε προς τον τύπο η ακόλουθη ανακοίνωση.
«Μετά από εισήγηση του Προέδρου της Δράσης Θόδωρου Σκυλακάκη η Διοικούσα Επιτροπή της Δράσης εκτιμώντας την κρίσιμη ..........


σημερινή συγκυρία της χώρας και το διακύβευμα των επερχόμενων έκτακτων εκλογών, αποφάσισε η Δράση να έλθει σε συμφωνία για την εκλογική υποστήριξη του «Ποταμιού». Το «Ποτάμι» είναι χώρος προγραμματικά και πολιτικά συγγενής στις βασικές του θέσεις και στην συνολική του στάση, καθώς, όπως και η Δράση από την ίδρυσή της, έχει ως συστατική του αποστολή, με πολίτες από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές, να προωθήσει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα προκειμένου να αποκτήσει προοπτική ανάπτυξης και να κατορθώσει να συμπλεύσει με τις υπόλοιπες χώρες μέλη της Ε.Ε. στην πορεία για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Ταυτόχρονα έχουμε και οι δύο πολιτικοί οργανισμοί ορίσει ως καθήκον να απαλλάξουμε την χώρα από το σάπιο πελατειακό σύστημα που ευθύνεται για την πρωτοφανή κρίση, θεσμική, κοινωνική και οικονομική που βιώνει η Ελλάδα.


Tη Δευτέρα το απόγευμα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στη Στοά του Βιβλίου, στο Polis Art Cafe, του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη και του προέδρου της Δράσης, Θεόδωρου Σκυλακάκη ανακοινώθηκε η απόφαση της Δράσης να στηρίξει το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...