Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕΤΑΞΥ Ο.Χ.Ε. ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΕ (18/6)
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 17:49
«Η ΟΧΕ εκφράζει την θλίψη και την αγανάκτηση της για το σχόλιο του Δημάρχου Άργους- Μυκηνών Κου Καμπόσου που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου ΑΟ Διομήδης Άργους. Ένας άνθρωπος που .........


προέρχεται από τα σπλάχνα του αθλητισμού (παλιός αθλητής, μετέπειτα καθηγητής Φ.Α., δηλαδή παιδαγωγός)

να απευθύνεται σε Αθλητική Ομοσπονδία με τέτοιους είδους χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν ούτε με το αθλητικό ιδεώδες ούτε με την δημόσια ιδιότητα που φέρει ο Κος Καμπόσος. Οι δηλώσεις του, δεν βοηθάνε ούτε την ίδια την ομάδα του Διομήδη, η οποία διατηρεί μεγάλο αριθμό παιδιών στις ακαδημίες της και στα οποία οφείλει ως πρώτος πολίτης της πόλης και παιδαγωγός να εμφυσήσει τα αθλητικά και κυρίως τα δημοκρατικά ιδεώδη.
Δυστυχώς η λέξη «σκασμός» που πρόσφατα ακούσαμε από άλλους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο ναό της δημοκρατίας, παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε Αθλητισμό που στηρίζονταν σε ελιτιστικές και συντεταγμένες κοινωνικές ομάδες και όχι στην πλατιά μάζα του λαού.
Καλούμε τον Δήμαρχο Άργους να ανακαλέσει άμεσα και δημόσια, απαντώντας του ότι η ΟΧΕ σέβεται όλα τα σωματεία μέλη της ανεξαρτήτου μεγέθους και επιτυχιών.
Τέλος, αν και θεωρούμε ότι οι χειριστές της ανωτέρω ιστοσελίδας θα έπρεπε να είχαν ήδη διαγράψει το ανωτέρω σχόλιο, τους καλούμε έστω και τώρα να το πράξουν».

«Η ΟΧΕ εκφράζει την θλίψη και την αγανάκτηση της για το σχόλιο του Δημάρχου Άργους- Μυκηνών Κου Καμπόσου που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου ΑΟ Διομήδης Άργους. Ένας άνθρωπος που προέρχεται από τα σπλάχνα του...
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΠΙΣΗΜΟ SITE|ΑΠΟ CHATZI
  • Δημήτρης Καμπόσος κύριοι της ΟΧΕ σας ρωτάω : 1) πόσα χρήματα δώσατε στους πρωταθλητές Ευρώπης (ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ) για την κατάκτηση του ευρωπαικού πρωταθλήματος;;; ΤΙΠΟΤΑ (είναι η απάντηση).2)Τι τις κάνετε τις 600.000 ευρώ( περίπου) κάθε χρόνο που πέρνετε απο το κράτος;;;;(ΔΙΕΞΆΓΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) 3) Ποιά είναι η θέση σας για τα "ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ" μερικών οπαδών που δηλητηριάζουν το άθλημα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. (Πιστεύετε κύριοι οτι το άθλημα θα πρέπει να διεξάγεται στη ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ για να κερδίζει ο ποιό τραμπούκος ;;;;) ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!!!!!
  • Δημήτρης Καμπόσος ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!!


parapolitikaargolida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...