Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σε εξέλιξη οι διεργασίες του ανασχηματισμού - Οι τελευταίες πληροφορίες

Ριζικές αλλαγές στην κυβέρνηση προωθεί ο Αντώνης Σαμαράς καθώς αποχωρεί μεγάλος αριθμός υπουργών ενω παραμένει ακόμη άγνωστο το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών. Έχει ήδη ξεκινήσει ο κύκλος επαφών με τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση, ενώ είχαν ...........


προηγηθεί οι επαφές με εκείνους που αποχωρούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενημερωθεί για την αποχώρησή τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο κ. Αθάνασιος Τσαυτάρης, ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Πάνος Παναγιωτοπουλος, ο κ. Θ. Καράογλου, ο κ. Γ. Μιχελάκης και ο κ. Αρβανιτόπουλος. Εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος βρίσκεται και ο υφυπουργός Παιδείας, Σιμεών Κεδίκογλου. Για το υπουργείο Παιδείας ακούγεται το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ οι παραμένοντες στα υπουργεία τους είναι οι κ. Μανιάτης και Χρυσοχοϊδης και Κυριάκος Μητσοτάκης, πιθανώς η κ. Γεννηματά και ο κ. Κεγκέρογλου. Στο υπουργείο Ναυτιλίας παραμένει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Γεωργίας θα περάσει στην Ν.Δ. με υφυπουργό από το ΠΑΣΟΚ, πιθανώς τον κ. Κουτσούκο. Στη θέση του Κ. Χατζηδάκη, στο υπουργείο Ανάπτυξης, οδεύει ο κ. Νίκος Δένδιας με υφυπουργoύς τους Οδ. Κωνσταντινόπουλο, Νότη Μηταράκη, Γεράσιμο Γιακουμάτο.
kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια: