Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Στο υπουργείο Πολιτισμού η Άντζελα Γκερέκου

Στα γνώριμα γι' αυτήν λημέρια του υπουργείου Πολιτισμού φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ, να επιστρέφει η Άντζελα Γκερέκου.

Η κυρία Γκερέκου είχε τοποθετηθεί στη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση Παπανδρέου ...........


τον Οκτώβριο του 2009 και είχε παραιτηθεί τον Μάιο του 2010 μετά από δημοσιεύματα που έφεραν τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο να χρωστά στην εφορία το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

Η Άντζελα Γκερέκου συμμετείχε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητη υποψήφια για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά είχε αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 14,49%.

Η κυρία Γκερέκου έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα στις 15 Απριλίου 1959 και είναι παντρεμένη με τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Για πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κέρκυρας, στις Εθνικές Εκλογές του 2004.

Νεώτερες πληροφορίες θέλουν να εισέρχεται στην κυβέρνηση ο «γαλάζιος» βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος σε θέση υφυπουργού Ανάπτυξης.

Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Ντόλιος αναλαμβάνει υφυπουργός Εσωτερικών και ο Γιάννης Κουτσούκος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εκτός κυβέρνησης μένουν ο υφυπουργοί Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας και Υγείας, Ζέτα Μακρή.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: