Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ "O ΔΑΝΑΟΣ" ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΑΡΓΟΥΣ

Το Σάββατο 3 Μαϊου 2014, Εορτή του Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου ΄Αργους του Θαυματουργού, και Προστάτου του «ΔΑΝΑΟΥ», ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» τέλεσε την ετήσια Εορτή του.
Ο Σύλλογος υποδέχθηκε, φιλοφρόνως, στο μέγαρό του Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία και λοιπούς συνεορταστές, με ειδικό .......


εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε
- «Χριστός Ανέστη» και Απολυτίκιο Αγίου Πέτρου.
- Προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ»
κ. Δημ. Παπανικολάου.
- Ευχές Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.
- Χαιρετισμός από τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου των εν Αθήναις και Πειραιεί Αργείων «Ο ΑΤΡΕΥΣ» και βράβευση επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι.
- Απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Δημοσίων Γενικών Λυκείων ΄Αργους σχολικού έτους 2012-2013 από τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ».
Τον Πανηγυρικό της εορτής εκφώνησε ο κ. Δημ. Παπανικολάου Πρόεδρος του Συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ »
Στην συνέχεια έγινε μουσική απόδοση τριών στροφών της «Ωδής εις τον Σύλλογον Δαναόν» σε ποίηση Δ. Βαρδουνιώτου (1896) και μελοποίηση Δ.Τσαπραλή (1959) από την Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» σε Διδασκαλία- Διεύθυνση του κ. Γιάννη Κόντη, στο πιάνο συνόδευσε η κ. Αναστασία Σταματοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης ,ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος , μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης του Αργούς με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Β.Σιδέρης και Α. Μαντά, ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Άργους Μυκηνών, Δ.Πλατή , ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος, οι υποψήφιοι δημοτικοί συμβούλοι Δ.Κρίγκος , Δ .Παπανδριανός –Κεραμίδας, Δ.Καρυάμης κα.
PHOTO STUDIO B&G
parapolitikaargolida

Δεν υπάρχουν σχόλια: