Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Έχασε το κύπελλο ο Ερμής Κιβερίου από τον Πανερυθραϊκό

Ακόμη μια κούπα σήκωσε η ομάδα του Πανερυθραϊκού τη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε 2-1 του Ερμή Κιβερίου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Ο τελικός έγινε στην Κόρινθο, παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων, που παρακολούθησαν ένα πολύ ................



ωραίο παιχνίδι. Όμως η εικόνα του αγώνα χάλασε στο φινάλε, όταν ένα μαρκάρισμα στις καθυστερήσεις έγινε η αφορμή να συμπλακούν οι παίκτες των δύο ομάδων και να υπάρξει δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα, πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ο Πανερυθραϊκός κατάφερε στο 7’ να προηγηθεί με εξαιρετικό πλασέ του Τσίπρα. Στη συνέχεια ο Ερμής προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ και η ομάδα της Ν. Ερυθραίας έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος οι Κυπελλούχοι Αργολίδας ανέβασαν στροφές και στο 52’ ο Μπεξής ισοφάρισε σε 1-1. Η χαρά του Ερμή δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 55’ ο Παπάζογλου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Ακολούθησαν πολλές χαμένες φάσεις και για τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Κιβερίου να πιέζει και τον Πανερυθραϊκό να γίνεται επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομάδα, στις καθυστερήσεις το παιχνίδι πήρε… φωτιά, χάρη σε ένα σκληρό μαρκάρισμα. Οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και ο διαιτητής Νεοφυτιάδης έδειξε τέσσερις κόκκινες κάρτες, δύο για κάθε ομάδα. Από τον Πανερυθραϊκό αποβλήθηκαν οι Μολφέσης και Γκόλιας, ενώ κόκκινη από τον Ερμή είδαν οι Κοζιώτης και Φίλης. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, ενώ η ένταση διατηρήθηκε ακόμη και στην απονομή.


ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλυνός, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς (91’ Μίχος/102’ Πήδουλας), Λάσκαρης, Τσίπρας (81’ Γιαννόπουλος), Αντωνιάδης, Παπάζογλου


ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Διαμαντής (46’ Δρούλιας), Δρούγκας, Φίλης, Σελής, Κατζάς (77’ Βαβουλέτος), Καλυβόπουλος, Μπάρδης (72’ Κεχαγιάς), Μπεξής, Δημάκος, Σαρρής
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: