Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Κοψοχρονιά πωλούνται οι παραλίες της Αργολίδας!

Συνολικά 90 παραλίες αναμένεται να περάσουν στα χέρια ιδιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο του ΤΑΙΠΕΔ έχουν ήδη μπει γνωστές παραλίες, οι οποίες αναμένεται να αξιολογηθούν με σκοπό να μεταβιβαστούν και έπειτα να πουληθούν σε ιδιώτες. Δύο από τις παραλιακές αυτές εκτάσεις έχουν ήδη πουληθεί σε ιδιώτες, ενώ σταδιακά .............


προχωρούν οι διαδικασίες και για τις υπόλοιπες.
Στον κατάλογο βρίσκονται οι «παράδεισοι» της Αργολίδας, όπως η Καραθώνα, το Κονδύλι, το Σαλάντι και η Σαμπάριζα στην Ερμιόνη, η παραλία στην Θερμησία και ο υδροβιότοπος της Νέας Κίου - Ναυπλίου!!!Επίσης η Γιάλοβα στην Μεσσηνία, η Τσαμπίκα και η Αγία Αγάθη στη Ρόδο, μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής, ο Άγιος Προκόπιος στην Νάξο, ο Γαλησσάς στην Σύρο και η… μόνη προσβάσιμη παραλία στην Ηρακλειά!
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς, προβλέπεται ότι οι παραλίες που βρίσκονται μπροστά από δημόσια ακίνητα μπορούν ακόμα και να περάσουν σε κατάσταση αποκλειστικής χρήσης από τον ιδιώτη που θα τα αγοράσει με πλήρη απαγόρευση της ελεύθερης πρόσβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...