Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η Αργολίδα καθυστερεί την υποψηφιότητα Δέδε

ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ-ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
Παράταση κάποιων ημερών πήρε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει δυσκολία στη συγκρότηση ψηφοδελτίου στην Αργολίδα.

Το πρόβλημα στην Αργολίδα, με βάση ..........


τις πηγές μας, προέρχεται κυρίως από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος παρεμβαίνει σε τοπικά στελέχη και μέλη του κόμματος που εκφράζονται θετικά υπέρ ενός συνδυασμού κατά του Τατούλη και αποτρέπει την εμπλοκή και τη συμμετοχή τους σε έναν τέτοιο συνδυασμό. Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Αργολίδα κάνουν λόγο για προσέγγιση Μανιάτη - Τατούλη στο θέμα του διαγωνισμού διαχείρισης των σκουπιδιών, και για στήριξη εκ μέρους του υπουργού, καθώς δεν προβλέπεται εργοστάσιο επεξεργασίας στην Αργολίδα που θα είχε πολιτικό κόστος και σ’ αυτόν. Ακόμα, εκτιμάται ότι ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να καλοβλέπει τη συμμετοχή του στο νέο εγχείρημα που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Πρόκειται για εξέλιξη που δημιουργεί ερωτηματικά για το αν τελικά θα δημιουργηθεί ψηφοδέλτιο των διαφωνούντων με τον Τατούλη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή και άλλων προσώπων από το χώρο της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς. Και αυτό γιατί τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ στο συνδυασμό Δέδε έχει συμφωνηθεί και θα μετέχουν πρόσωπα αναγνωρίσιμα, προερχόμενα από τη Ν.Δ., που διαφωνούν με τη στήριξη του κόμματός τους στον Τατούλη, δεν έχει επέλθει συμφωνία συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ που διαφωνεί (η οργάνωση της Κορινθίας) με την προοπτική να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Γ. Δέδες.

Επειδή πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, εκτιμάται ότι η αυριανή μέρα θα είναι καθοριστική για τη λήψη αποφάσεων και το αν η συγκρότηση ψηφοδελτίου με υποψήφιο περιφερειάρχη Γ. Δέδε θα γίνει πραγματικότητα. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/35008-argolida-dedes

Δεν υπάρχουν σχόλια: