Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο Παναγιώτης Μερμίγκης υποψήφιος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο!

ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μερμίγκης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Οι δύο άντρες επισφράγισαν την πολιτική τους .......


συνεργασία με κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το πρωί, σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ο Παναγιώτης Μερμίγκης τόνισε μεταξύ άλλων : «Αποφάσισα να συστρατευτώ με το φίλο Χρήστο, γνωρίζοντας τόσο τις ηθικές αξίες που τον διέπουν όσο και το ενδιαφέρον που πράγματι έχει δείξει για τον καλλικρατικό δήμο Ναυπλιέων.

Τα προβλήματα του δήμου μας είναι λίγο πολύ σε όλους γνωστά. Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα ο δήμος μας είναι επίσης εμφανές. Η σημερινή διοίκηση του δήμου παρουσιάζει σοβαρά φαινόμενα πολιτικού εκφυλισμού. Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Υπό αυτές τις συνθήκες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, κρατώντας ο καθένας την ιδεολογική του ταυτότητα και κάνουμε τη μεγάλη υπέρβασή μας, για το καλό του τόπου μας, για το αύριο των παιδιών μας.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γραμματικόπουλος καλωσορίζοντας τον Παναγιώτη Μερμίγκη είπε μεταξύ άλλων : «Έχω μιλήσει εδώ και καιρό για την τεράστια αναγκαιότητα μιας μεγάλης δημοκρατικής συμπαράταξης, για να βγει ο δήμος ξανά στο φως, να φύγει από το σημερινό σκοτάδι. Η παρουσία του Παναγιώτη Μερμίγκη σηματοδοτεί εμπράκτως αυτή μας την πολιτική.

Ο Παναγιώτης Μερμίγκης έχει δώσει δείγματα γραφής σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο και η μεγάλη εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου μας θα είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη.»

Ο Παναγιώτης Μερμίγκης είναι μηχανολόγος μηχανικός, πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών και φυσικά εκπαιδευτικός εδώ και πολλά χρόνια στα γυμνάσια Ναυπλίου, Αγίας Τριάδας και στο ΕΠΑΛ. Εκτός από εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος σήμερα και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, έχει διατελέσει και νομαρχιακός σύμβουλος επί νομαρχίας Τάσου Σαλεσιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: