Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Με φώναζαν ηλίθιο μπουμπούκο

Για το απίστευτο επεισόδιο στο Λονδίνο κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Imperial Collage όπου ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με φοιτητές μίλησε σήμερα το πρωί το Άδωνις Γεωργιάδης περιγράφοντας με λεπτομέρειες το τι ακριβώς συνέβη στην αίθουσα του αμφιθεάτρου.

Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, ........


στην πρωινή εκπομπή του ANT1 υποστήριξε πως οι φοιτητές που του επιτέθηκαν φραστικά ήταν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν συγκεντρωθεί με σκοπό να του φωνάξουν και να τον βρίσουν.
«Μπαίνοντας μέσα είχαν μαζευτεί καμιά 30-40 Έλληνες φοιτητές του Imperial και άλλων πανεπιστημίων και άρχισαν να φωνάζουν, να βρίζουν κλπ. Ήταν Έλληνες, αυτά είναι εξαγώγιμα είδη της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό πολιτισμό» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «ήταν αριστεροί, του ΣΥΡΙΖΑ κλπ, το λένε και στο βίντεο» και πρόσθεσε: «Θέλανε να μη μιλήσω για το Μνημόνιο, λέγανε να σταματήσει ο φασισμός της ΕΕ. Αυτά που ακούτε και στα ελληνικά πανεπιστήμια. Η διαφορά είναι ότι στο ελληνικό πανεπιστήμιο θα με καίγανε, θα μου πετάγανε μολότοφ. Στο Λονδίνο είναι η αστυνομία απέξω».

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στην εικόνα που τον δείχνει σε ευθεία αντιπαράθεση με έναν φοιτητή, με τον οποίο έχει έρθει τετ-α-τετ: «Με είχε διακόψει και φώναζε ένα ότι κόβουμε χρήματα για να πληρώνουμε τους δανειστές μας. Στη φωτογραφία που βλέπετε του δίνω το μικρόφωνο να πει πόσα λεφτά δίνουμε στους δανειστές μας. Δεν ήξερε να πει».

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ υποστήριξε πως Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό.

« Υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό» τόνισε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε ομιλία του στο Imperial College του Λονδίνου.

«Όλοι αυτοί ήταν 30 με 40 άτομα σε ένα ακροατήριο 250 ατόμων» τόνισε στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο Υπουργος. «Ένας μού φώναζε 'είσαι ηλίθιος , είσαι μπουμπούκας και πουλάς βιβλία'. Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα» σημείωσε ο Υπουργος Υγείας.
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια: