Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Απορία αναγνώστη για τις δημοτικές εκλογές εκλογές στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Είμαι κάτοικος Άργους και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη εδώ και 20 χρόνια.Στις δημοτικές εκλογές κάθε 4 χρόνια ψηφίζω συνεχώς διαφορετικό δήμαρχο όπως και η πληοψηφία των κατόικων του δήμου όπως αποδεικνύεται τα τελευταία 16 χρόνια.Αυτό προσωπικά το κάνω γιατί θεωρώ ότι .........


τα 4 χρόνια θητεία είναι πάρα πολλά,αν όχι για να ολοκληρώσεις το έργο σου σαν δήμαρχος αλλά τουλάχιστον να δείξεις κάποιο μικρό δείγμα της αξίας σου στην θέση που σε ψήφισε ο κόσμος.Κυρίως όμως γιατί δεν μου αρέσει να υπάρχει μακρόχρονη σχέση με την διαχείρηση των κοινών η οποία γίνεται επάγγελμα.Έχω πάντως μια απορία και θέλω να την πω δημόσια.
Σε όλες τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ΠΑΝΤΑ υπήρχε ένας νέος υποψήφιος(Καρούζος,Κολιγλιάτης,Πλατής,Καμπόσος,Μπουρης),τον οποίο προτίμησαν πολλοί συμπολίτες μας με την ψήφο τους.Σε αυτές τις εκλογές δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι καινούργιο πλην του κομματικού υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ..Δεν υπάρχει κανείς νέος υποψήφιος ανεξάρτητος μακριά από τους κομματικούς μηχανισμούς που να ενδιαφέρεται για την πόλη του;Δεν υπάρχει κανείς τεχνοκράτης με γνώσεις να μπορεί να φτιάξει ένα πεζοδρόμιο της προκοπής ένα δρόμο της προκοπής,ένα σχέδιο πόλης της προκοπής;Δεν υπάρχει κανείς να τον ενδιαφέρει να πίνει ο κόσμος φτηνότερο και καλύτερης ποιότητας νερό;Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να φτιάξει μια παιδική χαρά να παίζουν τα παιδιά μας;Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει και να μπορεί να τονόσει την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της πόλης;Δεν υπάρχει κανείς που να τον ενδιαφέρει και να μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του δημότη;Δεν υπάρχει κανείς που να μιλάει λιγότερο και να κάνει περισσότερα;Δεν θέλουμε πολλά.Θέλουμε λίγα και καλά.Γιατί πρέπει να έχουμε να επιλέξουμε για δήμαρχο ένα συνταξιούχο στρατιωτικό πρώην δήμαρχο, έναν γυμναστή,έναν κομματικό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και έναν άλλο του ΚΚΕ;Αντε και στο Άργος δήμαρχος;Συγνώμη κιόλας.
Γ.Χ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού εσύ είσαι τεχνοκράτες και έχεις τις γνώσεις για να μιλάς λίγο,να μας προσφέρεις ποιότητα ζωής,φτηνό και πόσιμο νερό,παιδικές χαρές και αλλά,γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα ,αλλά κανείς κριτική από μακριά και από τον καναπέ σου .εχω μια απορία.

Ανώνυμος είπε...

Πού ήσουνα κουμπαράκο τριάμιση χρόνια; Γιατί δεν έβγαινες να πείς, πως δέν γίνεται κανένα έργο, πως δέν έχουμε καθαρό νερό, πως δεν έχουμε πεζοδρόμια, πως , πως, πως όλα αυτά που λές; Κρυφτούλι 3,5 χρόνια και φτού και βγαίνω τώρα; Το φίδι απο την τρύπα το βγάζουνε πολλοί κι όχι ένας Ζορρό! Μάθε να παλεύεις και μόνος σου . Να βρίσεις, να γράψεις , να πείς είμαι εδώ . Οχι όμως τώρα. Τώρα θα φάς στην μάπα όπως όλοι μας και πάλι τον Σουλειμάν γιατι αυτός μας αξίζει. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ