Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είναι υποψήφιος σε δημοτικό συνδυασμό

Δελτίο τύπου
Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τυχάρπαστους που κατέρχονται σε δήμους της Αργολίδας ως υποψήφιοι δημοτικοί .....


σύμβουλοι και χρησιμοποιούν το όνομα του Κινήματός μας, προσπαθώντας να «αλιεύσουν» ψήφους, όμως ειδικά για τον δήμο Ερμιονίδας κατόπιν και των εγγράφων καταγγελιών που δεχθήκαμε από αγνούς Συναγωνιστές, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά ότι:

Α) Κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής δεν μετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Γεωργόπουλου.

Β) Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει συνεργασίες με εκπροσώπους της «Νέας Πασοκοκρατίας», με λαμόγια και πολιτικάντηδες, με συνοδοιπόρους για χρόνια των κομμάτων που πρόδωσαν την Πατρίδα και που ξαφνικά «το παίζουν» ανεξάρτητοι.

Γ) Η Χρυσή Αυγή μετέχει με καθαρά Εθνικιστικά ψηφοδέλτια στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον ιατρό Δημήτρη Δολτσινιάδη.

Δ) Όσοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι– ειδικότερα από την Ερμιονίδα-παριστάνουν ότι δήθεν έχουν την στήριξη ή ότι εκπροσωπούν την Χρυσή Αυγή είναι ψεύτες και απατεώνες.

Ε) Καλούμε όσους αντιλαμβάνονται σε οποιονδήποτε δήμο της Αργολίδας ότι υπάρχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ισχυρίζονται ότι στηρίζονται από την Χρυσή Αυγή να μας το αναφέρουν επικοινωνώντας με την Τ.Ο Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: