Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Έκανε πίσω 2 μήνες πριν τις εκλογές ο Αναγνώστου!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
Με δελτίο τύπου ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ.Αναγνώστου κάνει γνωστό ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαίου.Σιγά το νέο.Για όσους ξέρουν δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός.Η απόφαση είχε ληφθεί πολύ καιρό,απλά για λόγους τακτικής καθυστέρησε η δημόσια ανακοίνωση.Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι θα έχουμε την ευκαιρία και το χρόνο μέχρι τις εκλογές να τους αναλύσουμε.Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι ..............


καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Γ.Αναγνώστου έπαιξε το ταξίδι στην Γαλλία,όπου ήταν ο μοναδικός που συνόδεψε τον δήμαρχο Δ.Καμπόσο στο εθιμοτυπικό του ταξίδι στην αδελφοποιημένη πόλη της Αμπεβίλ.
Θα επανέλθουμε...........
by cobra

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Γ.Αναγνώστου

Ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες η δημαρχιακή περίοδος που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011. Όντας επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Άργους - Μυκηνών, όπως οι πολίτες επέλεξαν στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, δίνοντας στην παράταξή μας
"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" , ποσοστά 34,61 % και 40,77 % , στους δύο γύρους των εκλογών, προσπάθησα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, μαζί με τους συνεργάτες μου Δημοτικούς Συμβούλους, να ανταποκριθώ στο θεσμικό αυτό ρόλο.
Όλους αυτούς τους μήνες, αναλάβαμε πρωτοβουλίες να ελέγξουμε τις πράξεις και τις παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής, να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον, δηλαδή αυτό των πολιτών, χωρίς ακρότητες, πάντα με θέσεις και απόψεις για τα μεγάλα προβλήματα που απασχόλησαν το δήμο και τους δημότες. Πιστεύω οτι σταθήκαμε με πολιτική αξιοπρέπεια και ηθική σε μια εποχή που η πολιτική, ευτυχώς όχι για όλους, ταυτίστηκε με την απαξίωση και τη διαφθορά. Η ανάπτυξη, η ικανοποίηση των αναγκών των νέων ανθρώπων, αλλά και η δημιουργία ενός δήμου με σύγχρονες και αξιοπρεπείς για τους δημότες , υπηρεσίες αλληλεγγύης, εξακολουθούν να είναι τα μεγάλα ζητούμενα.
Επαγγελματικοί λόγοι, αλλά κυρίως λόγοι που επιβάλλουν ανανέωση σε πρόσωπα και πολιτικούς ρόλους αποφάσισα να μην είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές. Είναι αυτονόητο οτι θα είμαι παρόν και θα δώσω τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως και στο παρελθόν το έπραξα, απο όποια θέση επιλέξει ο νέος υποψήφιος δήμαρχος.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο και όλους όσους σε αυτή την πορεία συμπορεύτηκαν μαζί μας, έχοντας το ίδιο ψηλά με εμάς αξίες και αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: