Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανακάλυψαν την Πύλη της Κολάσεως!

Ρώσοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια αποστολής τους στην Σιβηρία, μαγνητοφώνησαν παράξενες κραυγές μέσα από ένα σπήλαιο που τους έκανε να πιστεύουν ότι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως.

Όλα ξεκίνησαν το 1960 επί...............


 Σοβιετικής Ένωσης, όταν γεωλόγοι πήγαν στην Σιβηρία για μια έρευνα. Τότε λοιπόν χρησιμοποίησαν ένα μεγάλο γεωτρύπανο, όταν όμως έφτασαν στα 14,4 χιλιόμετρα βάθος σταμάτησαν κάθε εργασία σοκαρισμένοι από αυτό που μόλις είχαν ανακαλύψει.

Το γεωτρύπανο ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ η θερμοκρασία έφτασε τους 1.100 βαθμούς Κελσίου. Αμέσως οι γεωλόγοι κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε σπήλαιο και χρησιμοποίησαν ένα μικρόφωνο για να καταγράψουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών.

Ξαφνικά πετάχτηκε πάνω τους μια τεράστια νυχτερίδα με λαμπερά φτερά, τα οποία σύμφωνα με τους Ρώσους γεωλόγους έγραφαν πάνω τους «έχω κυριαρχήσει».

Όταν έβαλαν δε το μικρόφωνο μέσα στην τρύπα, τους έλουσε κρύος ιδρώτας αφού άκουσαν σπαρακτικές ανθρώπινες κραυγές.

Ήταν τόσο τρομακτικό αυτό που άκουσαν, που ακόμα και ο επικεφαλής των επιστημόνων, ο οποίος δήλωνε κομμουνιστής και άθεος, ταράχτηκε και πίστεψε ότι μπορεί τελικά όντως να υπάρχει κόλαση.

«Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε, και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως!», είπε.

Τόσο πολύ τρόμαξαν από αυτό που άκουσαν, που οι μισοί από τους επιστήμονες εγκατέλειψαν το πείραμα στη μέση.

«Αντί για μετακινήσεις πλακών ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο. Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας.

Ακούστε κι εσείς τις ανατριχιαστικές φωνές και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: