Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

O Αναγνώστου ζητάει ενημέρωση για το νερό

Mετά το δελτίο τύπου και τις δηλώσεις του υποψήφιου Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Σ.Κωτσοβού για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το νερό του Άργους ακολουθεί και η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Για πολλές συνεχείς ημέρες συνεχίζεται η θολότητα του νερού που φτάνει στα σπίτια των δημοτών κυρίως στην πόλη του Άργους. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΑΡΜ και οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής οφείλουν καθημερινά να δίνουν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία των επίσημων μετρήσεων της ποιότητας του νερού.
Οφείλουν να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους σε περισσότερα σημεία του δικτύου, ώστε οι μετρήσεις να είναι αξιόπιστες σε σχέση με το νερό που δίδεται για χρήση στο οικιακό δίκτυο.
Με την τιμή του νερού να έχει διπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια, οι πολίτες απαιτούν τουλάχιστον συνεχή ενημέρωση, για ότι αφορά την δημόσια υγεία. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ οφείλει να ενημερώσει και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου για τις ό,ποιες ενέργειες της Δημοτικής Επιχείρισης για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Γιώργος Αναγνώστου
επικ. αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: