Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Σ.Κωτσοβός: Θα είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης περιοχών του Δήμου μας

"Δεν θα επιτρέψουμε ο Δήμος Αργους– Μυκηνών να γίνει εξιλαστήριο θύμα ούτε αντάλλαγμα πολλαπλών συμφερόντων ή εκλογικών δοσοληψιών"
Στις 24/10/2013 με σχετικό μας δελτίο τύπου είχαμε αναφερθεί στην υφιστάμενη τότε κατάσταση για το θέμα της μεταφοράς και επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων της περιοχής και την τότε ενημέρωση στην Τρίπολη απο την προσωρινή .........


ανάδοχο ΤΕΡΝΑ ΑΕ. Για την επιλογή/πρόταση της ΤΕΡΝΑ ΑΕ, μιας περιοχής της Ν.Κίου για την δημιουργία Σ.Μ.Α. (Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων) ούτε πανηγυρίσαμε ούτε εφησυχάσαμε.

Ομως η επι τρείς περίπου μήνες συνεχιζόμενη σιωπή απο την Περιφέρεια αλλα και τους εμπλεκόμενους φορείς, μας ανησυχεί ιδιαίτερα για πιθανές εμπλοκές στο όλο θέμα και ισως δικαιώνει τους επο τότε φόβους μας για παρελκυστικές τακτικές που «μας οδηγούν εκούσια ή ακούσια σε αναβολές ή ματαιώσεις και θα ρίχνουν νερό στο μύλο εταιρικών αντιδικιών και πολλαπλών συμφερόντων..» όπως αναφέραμε τότε χαρακτηριστικά.

Πληροφορούμαστε πως την Παρασκευή 24/1 θα γίνει Περιφερειακό Συμβούλιο με το συγκεκριμένο θέμα, με άγνωστη εισήγηση ή κατάληξη.

Θα είμαστε εκ προοιμίου αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια ύποπτης ανατροπής δεδομένων , με υποβάθμιση περιοχών του Δήμου μας και δεν θα παίξουμε επικοινωνιακά παιχνίδια κανενός.

Ο Δήμος Αργους– Μυκηνών δεν θα επιτρέψουμε να γίνει εξιλαστήριο θύμα ούτε αντάλλαγμα πολλαπλών συμφερόντων ή εκλογικών δοσοληψιών. Ομως θα πρέπει να είναι σθεναρά παρών και συμμέτοχος σε δίκαιες , εφαρμόσιμες και ουσιαστικές λύσεις και μόνον για το καλό του τόπου μας.

Σε αυτού του είδους την σθεναρή παρουσία θα είμαστε πρωταγωνιστές.

Πρός το παρόν οφείλουμε διαρκώς να επαγρυπνούμε. Η πολύμηνη σιωπή και η στασιμότητα μας φοβίζει.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...