Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μιχελάκης: Ευρωεκλογές τη δεύτερη εβδομάδα των αυτοδιοικητικών

Στη θέση της για διεξαγωγή των ευρωεκλογών τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών εμμένει η κυβέρνηση.

«Προσωπική μου άποψη είναι, οι ευρωεκλογές να συμπέσουν με τη δεύτερη εβδομάδα των αυτοδιοικητικών εκλογών» τόνισε ..........


ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι επιφυλάσσεται για πιο αναλυτική τοποθέτηση στη στην γραπτή απάντηση που θα δώσει στηνερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μιχελάκης αναφέρθηκε και στην πρόταση για ενιαίο ψηφοδέλτιο ως προς τους υποψηφίους δημάρχους και συμβούλους: «Στον Καλλικράτη δεν διευκρινίζεται το θέμα αυτό. Η πρότασή μας -που εμείς θεωρούμε ότι θα είχε θετικό αποτέλεσμα- να ψηφιστούν σύμβουλοι άσχετοι με τα κόμματα, δεν έγινε δεκτή από το ΠΑΣΟΚ. Σεβαστό αυτό, δεν προχωράμε».

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών, υποστηρίζοντας ότι αυτός ο τρόπος είναι σύννομος και οικονομικότερος. Μάλιστα, πριν την τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βρούτσης κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην παίζονται προεκλογικά παιχνίδια.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: