Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!
Μεγάλο σοκ περνάνε από χθες το βράδυ οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης μετά της δηλώσεις γνωστού περιπτερά στην τοπική τηλεόραση.Αφού άφησε-για τους χαζούς τηλεθεατές-3 φορές υπονοούμενα για το χώρο που ανήκει πολιτικά είπε χαρακτηριστικά,ότι είδε μόνο το Χειβιδόπουλο τον Φάνη Στεφανόπουλο και ...........


το Μήτσο τον Καμπόσο!(καλά λέμε ούτε επίτηδες να το έκανε που ανέφερε αυτή την τριάδα).Ίσως ήταν και κάποιοι άλλοι που δεν μπορεί να θυμηθεί.....!!!Πάντως κανείς από αυτούς που λένε ότι ήταν!!!Αυτό είναι που λένε,πολιτική του περιπτέρου.Μετά από τις συγκεκριμένες σοβαρές αποκαλύψεις υπάρχουν σκέψεις στην αντιπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη από τον περιπτερά που δεν ήταν στο συγκεκριμένο σημείο την ώρα που πλημμύριζε το μισό Άργος.
Όχι άλλο κάρβουνο ρεεεεεεεε.
Θα επανέλθουμε..........
by iceman

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι περίπτερας δεν σας άρεσε .η κυρία με τα διδακτορικά ήταν και αυτή κατευθυνόμενη.?επιτελους αγανακτούν και κάποιοι άνθρωποι όταν ακούνε μαλακιες και βγαίνουν και λένε τα σωστά.μπραβο στην κυρία που είχε το θάρρος της γνώμης της.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα ακούει ο Πλατής......Για όσους γνωρίζουν.Εγώ πάντως αμα είχαν βολευτεί τα αδέρφια μου όπως τα δικά της θα τα έλεγα πιο καλά.

Ο αδιόριστος φουφου-μπαμπα