Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ιμπραΐμοβιτς: «Μη με ακουμπάτε για να μην σας...»

Βρισιές, προκλήσεις και μία άνευ προηγούμενου αντιμετώπιση στον Δημήτρη Σιόβα και τους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο προχθεσινό ματς στο ΠαρίσιΧωρίς αμφιβολία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ένας από ..............


τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο Σουηδός επιθετικός έφτασε την 100η συμμετοχή του στο Champions League, όμως μετά την αποβολή του Μάρκο Βεράτι στο προχθεσινό ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε να εκνευρίζεται και ήταν κάτι που φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Πρώτα χτύπησε τον Χοσέ Χολέμπας και στη συνέχεια κάτι ανάλογο έκανε στον Δημήτρη Σιόβα. Πολλές φορές, μάλιστα, έβριζε κυρίως τον διεθνή στόπερ των Πειραιωτών, αφού με εκείνον ήταν αρκετές φορές αντιμέτωπος.

«Εμένα δεν θα με ακουμπάτε. Είμαι ο καλύτερος του κόσμου. Θα με σέβεστε και δεν θα μου μιλάτε ούτε θα με ακουμπάτε για να μην σας…», έλεγε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς», όπου ο Σουηδός φορ έκανε χειρονομίες, αφού δεν περίμενε και ίδιος η ομάδα του να έχει ένα τόσο δύσκολο βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: