Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Γ.Σ. του ΣΕΥΠΙΚΑ Αργολίδας καταδικάζει την επιχειρούμενη διάλυση των Πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ

Η Γ.Σ. του ΣΕΥΠΙΚΑ Αργολίδας καταδικάζει την επιχειρούμενη διάλυση των Πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ και την συνακόλουθη απόλυση και διαθεσιμότητα των εργαζομένων του.
Στο βωμό των μνημονιακών δεσμεύσεων θυσιάζεται η δημόσια και δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας των συμπολιτών μας και το δικαίωμα ...........


στην εργασία όλων μας , των εργαζομένων γιατρών , οδοντογιατρών και προσωπικού του ΕΟΠΥΥ.
Γίνεται επίσης ολοφάνερη η επιδίωξη της παράδοσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα δια της μετατροπής του ΕΟΠΥΥ αποκλειστικά σε αγοραστή υπηρεσιών.
Αυτό που αποκρύπτεται είναι πως αυτή η πολιτική συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος για τα ασφαλιστικά ταμεία και την τσέπη των ασφαλισμένων αλλά και υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ποσοτικά και ποιοτικά.
Οι γιατροί και οι οδοντογιατροί των Πολυιατρείων ΕΟΠΥΥ Αργολίδας δεν διαπραγματευόμαστε την αξιοπρέπεια μας! Δεν ανεχόμαστε τον εμπαιγμό!
Δεν ανεχόμαστε όμως ακόμα περισσότερο την κατάργηση του δικαιώματος των συμπολιτών μας , των ασθενών μας και εμας των ίδιων, στην δημόσια δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Την θεωρούμε πράξη που στρέφεται κατά του συνόλου της κοινωνίας. ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ στην κυριολεξία! Θα αγωνιστούμε ανυποχώρητα για την αποτροπή της.
Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία μας (28 , 29/11 , 2 &3/12/2013) και παραμένουμε σε επιφυλακή περαιτέρω αγωνιστικών κινητοποιήσεων.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πρ. Κωστάκης Ν. Μαλάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: