Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σ.Κωτσοβός : Η αλήθεια για το σπίτι του Τσώκρη στο Άργος

Χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση την έγκριση χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο της αγοράς της οικίας Τσώκρη στο Άργος μέσα από το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Απόκτηση και Διαμόρφωση Ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων 2013».

Για τον υπόγράφοντα και την παράταξη μας είναι μια δικαίωση της πρωτοβουλίας , επιμονής.............


 και επιμέλειας που δείξαμε επί δύο χρόνια τώρα με τις συνεχείς μας αιτήσεις,οχλήσεις ,επιστολές αλλά και την παράδοση στη δημοτική αρχή ολόκληρου του φακέλλου που ζητήσαμε προσωπικά εμείς και πήραμε από τους ιδιοκτήτες για τον σκοπό αυτό.
Όπως αξίζουν και ευχαριστήρια στον υπουργό κ. Γιάννη Μανιάτη που προΐσταται στο Πράσινο Ταμείο για την αναμφίβολη συμβολή του στην τελική έγκριση. Η σημαντικότητα του κτιρίου αυτού για την ιστορία του τόπου μας και η ανάγκη αγοράς του από τον Δήμο τονίστηκε από εμάς επανειλημμένα και έγγραφα πρός την δημοτική αρχή και βέβαια συμφωνήσαμε απόλυτα στην υποβολή της πρότασης ένταξής του για χρηματοδότηση.
Ο δήμαρχος βέβαια στα ίδια γνωστά πλαίσια της μικροψυχίας και συμπλεγματισμού που τον διακατέχει απέναντι σε οτιδήποτε δεν εξουσιάζει, εμφάνισε όχι μόνον την επιλογή αλλά και την έγκριση της χρηματοδότησης αυτής σαν δικό του αποκλειστικά έργο. Μας έχει συνηθίσει πλέον σ΄αυτά και δεν μας ενοχλεί η συμπεριφορά και η αγνωμοσύνη του. Aλλως τε τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια.
Εμείς πάντως αισθανόμαστε υπερήφανοι για την πρωτοβουλία μας, την επιλογή και την ιδιαίτερη συμβολή μας & πανευτυχείς για την τελική αυτή επιτυχία, που συμπίπτει μάλιστα με την Εθνική μας Εορτή.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμα εισαι σοβαρός και εργατικός μπορείς τελικά να πετύχεις μεγάλα πράγματα.Μπράβο κ Κωτσοβέ,Συνεχίστε έτσι μήπως και καταφέρει το Άργος και πετύχει καμια σοβαρή νίκη.