Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος έκλεψε την καρδιά της Μπελούτσι;

Ο αζέρικης καταγωγής Τελμάν Ισμαϊλοφ είναι ο άνθρωπος που έχει κλέψει την καρδιά της Μόνικα Μπελούτσι. Δεν έχει τη γοητεία του πρώην συζύγου της αλλά διαθέτει περιουσία 2 δισ. δολαρίων και το ακριβότερο ξενοδοχείο στον κόσμο.

Ο Ισμαϊλοφ βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο για τις...


 "υπερβολές" του.

Κάποτε πέταξε στη Νίκαια για ένα πάρτι με επιχρυσωμένο αεροπλάνο.

Έχει μια συλλογή από 2.000 πανάκριβα και σπάνια ρολόγια, μια συλλογή από πανάκριβα αμάξια και πλήρωσε την Τζένιφερ Λόπεζ 1,4 εκ. δολάρια για να του τραγουδήσει "Τα χρόνια πολλά".

Έχτισε στην Τουρκία ένα ξενοδοχείο ξοδεύοντας 1,5 δισ. δολάρια για να μεταφέρει, μεταξύ άλλων, στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, 8.800 τόνους άμμο από την Αίγυπτο, να χτίσει μια πισίνα όπου χωρούν 1.000 κολυμβητές και να έχει αυθεντικές γόνδολες για να μεταφέρουν ενοίκους εντός του ξενοδοχείου.

Ο Ισμαϊλοφ και η Ιταλίδα σταρ γνωρίστηκαν το 2009 , όταν η Μπελούτσι ήταν μεταξύ των λαμπρών καλεσμένων του αζέρου για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου "Hardan Palace" στην Αττάλεια.

Λέγεται πως αναπτύχθηκε κάτι περισσότερο από φιλία μεταξύ τους και μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Βενσάν Κασέλ, φούντωσαν οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: