Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Λάμπης Λιβιεράτος

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να δώσει πριν από λίγες ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η αυτοκτονία του αδελφού του το καλοκαίρι του 2012, το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ και τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στα άκρα τον γνωστό τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ..........


η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" μετά από υπερβολική κατανάλωση χαπιών.

Νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και το πρωί της Πέμπτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τα τελευταία χρόνια ο Λιβιεράτος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη με την οποία έδινε σκληρή μάχη μετά το διαζύγιό του από την επί 12 χρόνια σύντροφό του Εύη Αδάμ αλλά και την αυτοκτονία του αδερφού του.

Έμεινε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου "Σωτηρία" σχεδόν έναν μήνα και όπως αποκάλυψε τον περασμένο Οκτώβριο στο Πρώτο Θέμα πήγε με δική του πρωτοβουλία.

"Ζήτησα μια ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου και δική μου πρωτοβουλία. [...] Τώρα είμαι καλά, το παλεύω, αλήθεια. Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Προσπαθώ. Θα τα καταφέρω και θα σταθώ στα πόδια μου", δήλωνε πριν ένα χρόνο το ποπ είδωλο της δεκαετίας του ΄90.

nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: