Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στο συρτάρι του Δήμου εδώ και 6 μήνες οι προτάσεις Κωτσοβού για μείωση δημοτικών τελών και ανακύκλωση!

ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Εδώ και 6 ολόκληρους μήνες με επιστολή του στον Δήμαρχο Δ.Καμπόσο,ο Σ.Κωτσοβός ζητάει μειώσεις των δημοτικών τελών όσο και των τιμολογίων ύδρευσης αποχέτευσης.Για την ανακύκλωση ανέφερε ότι δυστυχώς είμαστε .............


από τους τελευταίους αν όχι ο τελευταίος Δήμος στην Πελοπόννησο ,που δεν έχει ενταχθεί σε οργανωμένο σύστημα ανακύκλωσης, μια διαδικασία απαραίτητη όσο ποτέ για την δημιουργία περιβαλλοντικού πολιτισμού.

Μπορούμε και πρέπει να ενεργήσουμε και εδώ άμεσα. Ανακύκλωση στον Δήμο μας ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ & ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την επίμονη άρνηση του Καμπόσου να υιοθετήσει κάποιες σοβαρές προτάσεις της αντιπολίτευσης που μοναδικό στόχο έχουν το όφελος και την πρόοδο του δημότη σε με περίοδο που πραγματικά όλοι το έχουν ανάγκη.Αντίθετα παρακολουθούμε από τηλεοράσεως καθημερινά εντυπωσιακές δηλώσεις για μεγαλεπήβολα σχέδια (γήπεδα,κολυμβητήρια,κλειστά γυμναστήρια κλπ) χρήσιμα μεν αλλά για δήμους που έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.Στο σπίτι σου πάντως πρώτα φτιάχνεις τουαλέτα και κουζίνα και μετά αίθουσα γυμναστικής ,play room και Jacuzzi.
Θα επανέλθουμε........
by cobra
(Ολόκληρη την επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Σ.Κωτσοβού που ζητάει μείωση στα δημοτικά τέλη και στα τέλη ύδρευσης και άμεσες ενέργειες για την ανακύκλωση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: