Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο 48ωρο «λουκέτο» στο Δημόσιο - Γενική απεργία την Τρίτη

48ωρη απεργία των καθηγητών Δευτέρα και Τρίτη
Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρά την Τρίτη και την Τετάρτη (24 και 25 Σεπτεμβρίου) η ΑΔΕΔΥ, την εβδομάδα που στην Αθήνα θα βρίσκεται το κλιμάκιο της τρόικας, όπως αποφάσισε το γενικό συμβούλιο του συνδικάτου ..........


στην προγραμματισμένη του συνεδρίαση το Σάββατο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο, «το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά τη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση».
Ειδικότερα, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας την Τρίτη και την Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013. Διευκρινίζεται ότι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιείται γενική απεργία σε συνεννόηση και συνεργασία με τη ΓΣΕΕ.
Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα κατά την οποία η τρόικα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί πανεργατικό συλλαλητήριο (ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ), στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 π.μ.
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ, στην πλατεία Συντάγματος στις 6:00 μμ.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: