Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !!!
Το διαβάζουμε και δεν το πιστεύουμε.Ανακοίνωση της διοίκησης της νοσηλευτικής μονάδας του Νοσοκομείου Ναυπλίου ότι αντιμετώπισε με επιτυχία περιστατικό με 3χρονο παιδάκι το οποίο υπέστει βαρύ τραυματισμό στο κεφάλι.Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το σκεπτικό ............


αυτής της ενέργειας αλλά αν φτάσαμε στο σημείο να βγάζουμε ανακοινώσεις επειδή κάνουμε το καθήκον μας υπάρχει πραγματικό πρόβλημα σε αυτό τον τόπο.Εμείς απλά τους παραπέμπουμε στον όρκο του Ιπποκράτη στον οποίο έχουν ορκιστεί να υπηρετούν το λειτούργημα τους.Επίσης θα περιποιούσε μεγάλη τιμή στο Ιατρικό λειτούργημα αλλά κυρίως σεβασμό στην Κοινωνία ανάλογες ανακοινώσεις και για περισταστικά που δεν έχουν την ίδια αίσια εξέλιξη.
by iceman

Για την ιστορία διαβάστε την ανακοίνωση που είδαμε σε τοπική ιστοσελίδα

Διακομίστηκε το Σάββατο 03.08.2013 και ώρα 10:30 στη γενική εφημερία του Νοσοκομείου Ναυπλίου η μικρή ασθενής Τ.Β. 3 χρόνων ημιθανής με βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση βαρέως αντικειμένου.

Το περιστατικό υποδέχθηκε ομάδα ειδικευμένων ιατρών του Νοσοκομείου Ναυπλίου το διαχειρίστηκε και το υποστήριξε με επάρκεια και γνώση και μετά από την αποτελεσματική παρέμβαση το παιδί νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου παίδων σταθεροποιημένο, βελτιωμένο και με παράθυρο ελπίδας για οριστική θεραπεία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν δελτίο τύπου μαυρογυαλουρου μου μοιάζει πάρα σαν ιατρική ανακοίνωση