Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΑΣΥ και Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας στην απεργία της Τρίτης

Την Τρίτη 16 Ιούλη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους στον κλάδο να συμμετέχουν στην απεργία την Τρίτη 16 Ιούλη και..............



στην απεργιακή συγκέντρωση με το ΠΑΜΕ

στις 10.00 π.μ., στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Άργος.

Πάμε κόντρα στο νέο πολυνομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και σαρώνει ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα. Ρίχνει ακόμα παρακάτω τον κατώτατο μισθό, απολύει χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο, κάνει νέες περικοπές στον ΕΟΠΥΥ, αυξάνει δραματικά τη φορολογία σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους.

Δίνουμε απάντηση με οργάνωση και αγώνα αντεπίθεσης. Χτίζουμε και δυναμώνουμε την κοινωνική μας συμμαχία ενάντια σε αυτή την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική. Για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων που τσακίζουν τη ζωή μας

Η Γραμματεία Αργολίδας της ΠΑΣΥ καλεί τους αγρότες, μαζί με τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, να πάρουν μέρος ως μια γροθιά στη απεργία με το ΠΑΜΕ τη ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ στις 10πμ στη πλ. Αγίου Πέτρου στο Άργος, ενάντια στο «νομοσχέδιο σκούπα», που απολύει από Δημόσιο & ΟΤΑ, βάζει λουκέτο σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας , Παιδικούς σταθμούς και Σχολεία.

Συνάδελφοι αγρότισσες & αγρότες

Η επίθεση που έχει εξαπολύσει η Κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ σε όλα τα Λαϊκά στρώματα και τους αγρότες είναι σφοδρή και θα συνεχιστεί.
Ήδη η κυβέρνηση συμφώνησε στην καταστροφική αναθεώρηση της ΚΑΠ 2014-2020 που συνεχίζει με πιο γρήγορους ρυθμούς το ξεκλήρισμα των φτωχών και μεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, τη συγκέντρωση της παραγωγής και της γης σε λίγα χέρια, στους μεγαλοαγρότες και μεταποιητές. Μάλιστα χρησιμοποιεί τη φορομπηχτική πολιτική ακόμα και των χωραφιών που καλλιεργούμε για να ζήσουμε, σε συνδυασμό και με το τραπεζικό κεφάλαιο (ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΤΕ) σαν μέσο και εργαλείο οικονομικού αρμέγματος και εξαναγκασμού, είτε με τα δάνεια και χρέη που είναι αδύνατον να εξοφληθούν , είτε με τις κατασχέσεις χωραφιών που ετοιμάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: