Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Anonymous: Έχουμε διεισδύσει στην ελληνική Βουλή

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι έχουν διεισδύσει στην ελληνική Βουλή ανήρτησαν στο Διαδίκτυο οι Anonymous: «Καλημέρα Ελλάδα. Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε τα γεγονότα σχετικά με την δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) από την πρώτη στιγμή. Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στους Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφους που .............


βιώνουν ένα απολυταρχικό καθεστώς που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το καθεστώς Ερντογάν. Αναρωτιέστε για τις προθέσεις πίσω από τις ενέργειες του πρωθυπουργού σας; Έχει φτάσει ήδη η ώρα για εκλογές και ψάχνουν να βρουν τρόπο να το δικαιολογήσουν; Είναι σύμπτωση που το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης αποφασίστηκε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα που περιλαμβάνουν τα ‘λάθη’ που παραδέχτηκε η τρόικα; Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και χρόνια. Είμαστε παντού. Και αν ‘παντού’ σημαίνει ‘στην ελληνική Βουλή’, τότε ναι. Έχουμε πρόσβαση εκεί μέσα επίσης. Ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν. Ξέρουμε φυσικά αυτά που δεν πρόκειται να ανακοινωθούν καθόλου. Το PRISM και τα προγράμματα συλλογής πληροφοριών της αμερικανικής κυβέρνησης δεν είναι οι μόνοι τρόποι εξαγωγής πληροφοριών. Θα χρησιμοποιήσουμε τα ισχυρά όπλα παρακολούθησής μας εναντίον ανήθικων και διαβόητων Ελλήνων πολιτικών και όλων όσων τους υποστηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο, από τράπεζες μέχρι εταιρείες. Την επόμενη φορά θα ασχοληθούμε με τον καθένα σας προσωπικά. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνούμε. Μη μας περιμένετε, είμαστε ήδη εδώ».
Πριν λίγες ημέρες, με βίντεο στο Youtube οι Anonymous είχαν στείλει μήνυμα προειδοποιώντας με μαζικές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης το Σάββατο 15 Ιουνίου.
«Η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο μας, καθώς συνεχίζει να απολύει ανθρώπους που έχουν οικογένεια», αναφέρουν σχετικά οι Anonymous και προσθέτουν: «Αυτό είναι απαράδεκτο, να μας περιμένετε».
kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...