Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Πέθανε ο νεαρός blogger George Kant

Μια μέρα μετά την ονομαστικη του γιορτή ο Γιώργος Κανταρτζόπουλος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 33 μόλις ετών. Ο γνωστός Πατρινός blogger, ηχολήπτης και μουσικός, ήταν γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου ως «George Kant».

Άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του στην Πάτρα, έπειτα από γενναία μάχη που έδινε με μια ............


σπάνιας μορφής λεμφώματος non hodgkin, με εξέλιξη στο κεντρικό νευρικό σύστημα και τον  εγκέφαλο.

Ο Γιώργος όμως δεν το είχε βάλει κάτω. Δημιούργησε  το blog www.georgekant.com , στο οποίο είχε δημιουργήσει και τη στήλη c- answer, στην οποία με χιουμορ και γενναιότητα έγραφε για την περιπέτεια της υγείας του και τα διάφορα στάδια.

Περιέγραφε το σύστημα υγεία, όπως το βίωνε, την έλλειψη φαρμάκων, τη μάχη για να εξασφαλλισει ουρά στη λίστα αναμονής για χημειοθεραπεία.

Έγραφε μεταξύ άλλων σε μία από τις αναρτήσεις του:

«…Μπήκαμε στον Φλεβάρη. Αυτόν το μήνα ανακάλυψα πολλά περίεργα παράπλευρα του Καρκίνου, γεγονότα και καταστάσεις που εμφανίζονται μπροστά σου εκεί που δεν το περιμένεις . Έτσι, είχα το μήνα των αϋπνιών, του χασίματος αίσθησης του χρόνου, αλλά και μιας πνευμονικής εμβολής που με πήγε πίσω στο Σωτηρία και μου στέρησε πέντε μέρες ακτινοβολιών.

Κάπου εδώ ξεκινάει η καθημερινότητα στο ΥΓΕΙΑ, με νέο γιατρό και νέο τρόπο αντιμετώπισης. Όλες οι χημειοθεραπείες απέτυχαν και πλέον βρισκόμαστε στο σημείο που γίνεται η μεγάλη κουβέντα για την ανάγκη αποσυμφόρησης των όγκων με άλλο τρόπο. Με ένα τρόπο που δεν καλύπτεται στα δημόσια νοσοκομεία, που «δεν καλύπτεται χρονικά». Δεν καλύπτεται σε περιπτώσεις όπως η δική μου, δηλαδή, που χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα που να μην καταστρέψουν και όποιο άλλο όργανο υπάρχει δίπλα στο σημείο ακτινοβόλησης . Η «επιλογή», λοιπόν, ουσιαστικά ήταν μονόδρομος...».
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...