Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ»

Αναφορικά με την ένταξη στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. του Έργου “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ”, ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Όλοι όσοι αγωνιστήκαμε μαζι με τη Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας για την ένταξη του έργου της αποχέτευσης Κρανιδίου στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. αισθανόμαστε δικαιωμένοι αφού αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι όταν με υπευθυνότητα, επιμονή και τεκμηρίωση διεκδικείται η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στον τόπο μας, τότε τα αποτελέσματα είναι θετικά. Όσοι πιστέψαμε ότι μπορούν να διορθωθούν τα διαχειριστικά λάθη του παρελθόντος και στηρίξαμε τη θετική αξιολόγηση του πλήρους και ολοκληρωμένου φακέλου που κατέθεσε ο Δήμος Ερμιονίδας, γνωρίζουμε ήδη εδώ και 20 μέρες, ότι από τις 22 Απριλίου 2013 με το υπ'αριθμ.πρωτ.103983/22.04.2013 απαντητικό έγγραφο της αρμόδιας Υπηρεσίας σε σχετική ερώτησή μου της 18.4.2013 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, το έργο έχει αξιολογηθεί απολύτως θετικά και απέμενε η τυπική απόφαση έγκρισης. Πιιο συγκεκριμένα στο σχετικό έγγραφο που επισυνάπτεται αναφέρεται ότι: “Στα πλαίσια της παραπάνω Πρόσκλησης, ο Δικαιούχος “Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Ερμιονίδας”, υπέβαλε την με αρ.πρωτ. (ΕΥΔ ΕΠΠΕΡΑΑ):126462/24.12.2012 πρόταση συνολικού π/υ 15.491.850.00 εκ.€, για τη χρηματοδότηση της πράξης “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ”. Η πρόταση έχει λάβει θετική αξιολόγηση και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών η ένταξή της στο ΕΠΠΕΡΑΑ”.

Οι Κασσάνδρες που προέβλεπαν την αποτυχία της προσπάθειας διαψεύδονται. Οι κάτοικοι του Κρανιδίου αποτελούν τους καλύτερους θεματοφύλακες της συνέχισης αυτής της σοβαρής και υπεύθυνης αναπτυξιακής δράσης. Όταν θέλουμε και ενώνουμε δυνάμεις, τότε μπορούμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: