Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο ξένος Τύπος για τον "ερυθρόλευκο" θρίαμβο στο Λονδίνο

Δείτε τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων για τον θρίαμβο της παρέας του Βασίλη Σπανούλη στην O2 Arena του Λονδίνου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.




Marca: Η Ρεάλ έχασε προβάδισμα 17 πόντων και το 9ο δεν ήρθε ποτέ. Οι Ελληνες του Ολυμπιακού έδειξαν χαρακτήρα κόντρα σε μία Ρεάλ που απογοήτευσε.

El mundo deportivo: Ο Ολυμπιακός το ξαναέκανε. Με νέα ανατροπή οι Ελληνες ξάφνιασαν τη Ρεάλ και με τη νίκη τους 100-88 σήκωσαν το τρόπαιο μετά από έναν εκπληκτικό τελικό.

 As: Εσβησε το όνειρο για το 9ο. Η Ρεάλ έφτασε να προηγείται ακόμη και με 17 πόντους διαφορά αλλά ο μεγάλος Σπανούλης γύρισε το παιχνίδι.

 L' equipe: Ο Ολυμπιακός ήταν αληθινός. Οπως και πέρυσι η ελληνική ομάδα ήταν το αουτσάιντερ του φάιναλ φορ και όμως κατάφερε να επικρατήσει. Στον τελικό της Κυριακής ο Ολυμπιακός ήταν εκρηκτικός στα τρία τελευταία δεκάλεπτα.

Corriere dello sport: Ιστορικός Ολυμπιακός, σπουδαίος Σπανούλης. Οι "ερυθρόλευκοι" ανέτρεψαν τον τελικό με τη Ρεάλ όπως και πέρυσι τον αντίστοιχο με την ΤΣΣΚΑ.

Sport-express: Και πάλι πρωταθλητής! Μετά το θρίαμβό του επί της ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός νίκησε και τη Ρεάλ και κράτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκας.
contra

Δεν υπάρχουν σχόλια: