Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Καθηγήτρια Λυκείου κατηγορείται ότι βίαζε μαθητή της

Η 31χρονη Jennifer Vigil, καθηγήτρια Λυκείου στο New Mexico των ΗΠΑ, κατηγορείται για βιασμό ενός από τους μαθητές της. Η Vigil συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας μαθητή της ότι τον πίεζε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί της μέσα στην τάξη του σχολείου.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν ...........
με ιδία βούληση του μαθητή, αλλά ο τελευταίος δήλωσε στην αστυνομία ότι έκανε σεξ με την καθηγήτρια χωρίς τη θέληση του. "Η ιδέα να έχω ερωτικές επαφές μαζί της, ήταν αηδιαστική", ανέφερε.

Για να αποδείξει το γεγονός, ο μαθητής τράβηξε φωτογραφίες την ώρα της πράξης με το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η 31χρονη τον εξανάγκασε να έρθει σε πράξη μαζί της, αφού κλείδωσε τις πόρτες και τον απειλούσε πως σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα τον άφηνε να φύγει.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Vigil φέρεται να ήρθε σε επαφή με το μαθητή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Την πρώτη φορά του είπε "δεν φεύγεις από την τάξη μέχρι να πάρω κάτι από σένα". Τότε αυτός αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια συναίνεσε προκειμένου να μπορέσει να βγει από την τάξη.

Η κατηγορούμενη από τη δική της πλευρά, ισχυρίζεται ότι ο μαθητής ζητούσε σεξουαλικές χάρες και ότι είναι ενήλικος. Ωστόσο οι αρχές επισημαίνουν ότι, ανεξαρτήτως της ηλικίας του μαθητή, πρόκειται για σχέση που έχει να κάνει με δασκάλα - μαθητή, κάτι που σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, την καθιστά παράνομη.

Η Vigil διδάσκει εδώ και 8 χρόνια στο Pojoaque School του New Mexico και πλέον, κρατείται στις φυλακές της Santa Fe.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...