Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ.......

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΝΤΑ-ΤΣΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Σήμερα στην απόλυτη απαξίωση της πολιτικής όλοι έχουν το δικαίωμα να "τσουρνεύονται".Πόσο μάλλον η παρολίγο περιφεριακή σύμβουλος κ .Άννα Μαντά-Τσούρνου της οποίας το πολιτικό διαμέτρημα είναι αδύνατο να χωρέσει στα στενά όρια του Ναυπλίου και του γραφείου της ΔΕΥΑΝ.Με δημόσια παρέμβαση λοιπόν όχι μόνο αναλύει το πολιτικό σκεπτικό της μελέτης δίνοντας τα εύσημα στον Καμπόσο αλλά ενημερώνει τους Αργείτες φίλους της για την ομοιότητα που θα έχει το Άργος.............


με το κέντρο της ........Στοκχόλμης!Μια γυναίκα µε την προσωπικότητα της πολυταξιδεμένης κ.Άννας αλλά και µε την ενέργειά της δεν ήταν δυνατόν να µείνει αδρανής.Πόσο μάλλον για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η μελέτη της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης.
Δεν είναι άλλωστε και καμιά μπεμπούλα να ασχολείται με το κομμωτήριο το μανικιούρ τη χαλάουα και τις δωδεκάποντες κροκοδειλί γόβες.Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώμη της γι'αυτό και την εκφράζει.Για την ερώτηση βέβαια "ποιος δεν θέλει ένα καλύτερο Άργος" θα ήταν ευγενικότερο και λιγότερο προκλητικό να αφήναμε την απάντηση για αυτούς που δεν επισκέπτονται το Άργος μόνο για δημόσιες εμφανίσεις σε γιορτές και πανηγύρια.Είπαμε όμως σήμερα όλοι έχουν δικαίωμα να "τσουρνεύονται".Πόσο μάλλον η αξιολάτρευτη κ.Άννα Μαντά........
by iceman

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΜΑΝΤΑ -ΤΣΟΥΡΝΟΥ

ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΣ.

Κ. ΜΑΝΤΑ-ΤΣΟΥΡΝΟΥ

ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΦΙΟΡΔ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΗ.
ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΥΔΡΟ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ...ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΝΕΡΟΥ (ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ) ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ, ΣΕ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΙΛΟ.
ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ .
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΒ (ΠΟΛΥ ΘΗΛΥΚΟ ΧΡΩΜΑ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ..
ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ..
ΞΕΧΥΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ!!!
ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ..

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..
ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ..

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΓΕΦΥΡΙ...

ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ.
ΜΑΚΑΡΙ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ .
77Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΜΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΠΛΗΝ ΨΗΦΟΥΣ.
ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.
ΙΣΧΥΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ.

ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΤΕ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ..
ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ.
ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ SAVOIR - VIVRE ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ...
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ.

ΜΙΑ ΑΡΓΕΙΤΙΣΣΑ