Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

Δελτίο τύπου

Καλούμε τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργολίδας την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 8μμ στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ν.Κίου σε Νομαρχιακή Συνέλευση με θέματα:


1) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
2) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ν.Ε.
3) ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ


Την πολιτική ενημέρωση θα κάνει το μέλος του Π.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κώστας Πανταζής.  

Μετά το συνέδριο του το ΠΑΣΟΚ και την εκλογή νέας Κ.Π.Ε. προχωρά στη ανανέωση των περιφερειακών οργάνων του.

Η διαδικασία εκλογής νέας Νομαρχιακής επιτροπής ,
Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης ,
Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου
και Συντονιστικών Επιτροπών Δημοτικών Οργανώσεων, ξεκινά την Δευτέρα 3/6/2013 και ώρα 8μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ν. ΚΙΟΥ με την πραγματοποίηση Νομαρχιακής Συνέλευσης.

Αιτήσεις για; τις υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στα γραφεία της Ν.Ε. στο Ναύπλιο μέχρι και την Τετάρτη 5/6/2013 και ώρα 8μμ.

Η εκλογή νέων μελών των οργάνων θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου σε εκλογικά κέντρα που θα γνωστοποιήσουμε με νέα ανακοίνωση μας.
Σύντροφοι, συντρόφισσες
Σ’ αυτό το δύσκολο νέο ξεκίνημα πρέπει με την ενεργή συμμετοχή όλοι μας να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο μπορεί να δηλώνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά με τη δημιουργία μιας οργάνωσης που θ’ αντιστοιχεί στις αγωνίες και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, θα πρωταγωνιστήσει ξανά στο πολιτικό σκηνικό.
Η συμμετοχή μας λοιπόν στις εκλογικές διαδικασίες αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών. Η διασφάλιση αδιάβλητων διαδικασιών είναι βασική προϋπόθεση για την αξιοπιστία των οργάνων που θα εκλεγούν.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: