Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Άμεση ήταν η αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών η οποία εκφράζει την αντίθεση της στην απόφαση του Δήμου να χρηματοδοτήσει 8ήμερη (!!!) ψυχαγωγική εκδρομή του ΚΑΠΗ ..........


στην Κροατία!!!
Ο Γ.Αναγνώστου ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Η απόφαση του Νομικού Προσώπου του δήμου στο οποίο ανήκει το ΚΑΠΗ, για την χρηματοδότηση εκδρομής μελών του στην Κροατία, μόνο αγανάκτηση προκαλεί. Η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου, που φυσικά ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου, παρά τις αντιρρήσεις των μελών της αντιπολίτευσης, ψήφισε την κάλυψη της σχετικής δαπάνης. Το μέλος της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Θ. Δεληγιάννης καταψήφισε τη σχετική πρόταση (το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βλάχος)
Σήμερα, στην χειρότερη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα, με εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας στα όρια της φτώχειας, είναι πρόκληση η χρηματοδότηση από το δήμο τέτοιων εκδηλώσεων.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ δικαιούνται να οργανώνουν εκδρομές, το κόστος των οποίων θα καλύπτουν τα ίδια και φυσικά σε Ελληνικούς προορισμούς και όχι σε χώρες του εξωτερικού, και μάλιστα όχι ιδιαίτερα φιλικές προς την χώρα μας, όπως η Κροατία.
Καλούμε το Δήμαρχο να παρέμβει για την άμεση ανάκληση της απόφασης της χρηματοδότησης αυτής της εκδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...