Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τη κεντρική εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και υποψηφίων διοργάνωσε ο συνδυασμός ‘’ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ’’

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Τη κεντρική εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και υποψηφίων .........


διοργάνωσε ο συνδυασμός ‘’ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ’’ την Κυριακή  το βράδυ στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.
Ο συνδυασμός συμμετέχει στις εκλογές του Επιμελητηρίου που θα γίνουν στις 4 Δεκεμβρίου 20011 στο Άργος στο κτίριο του 1ου Λυκείου Άργους.
Ο επικεφαλής και υποψήφιος πρόεδρος οικονομολόγος κ. Δαμούλος Φώτης σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και υποστηρικτές  ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού  με κύριο χαρακτηριστικό την απουσία κομματικών στελεχών και παραγόντων.
Τον κ. Δαμούλο προλόγισε ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Κονοπισόπουλος Μιλτιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της απελθούσας διοίκησης.
Δράσεις οι οποίες καθιέρωσαν το Επιμελητήριο Αργολίδας σαν ένα από τα πιο δραστήρια και εξωστρεφή Επιμελητήρια της Περιφέρειας,  τόνισε με έμφαση ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ανεξαρτησία και το κύρος του θεσμού και έκλεισε  δηλώνοντας την απερίφραστη στήριξη στο συνδυασμό του οποίου επί σειρά ετών ηγήθηκε,  ευχόμενος ολόψυχα καλή επιτυχία.
Ο κ. Δαμούλος αναφέρθηκε στο πλέγμα των στοχευμένων δράσεων τις οποίες προτίθεται να υλοποιήσει ο συνδυασμός του –εάν πλειοψηφήσει στις επερχόμενες εκλογές- με κεντρική ιδέα και κατεύθυνση την συμβολή στην  οικονομική ανάπτυξη του νομού, σεβόμενος όμως θεσμικό ρόλο τόσο του Επιμελητηρίου όσο και των συνδικαλιστικών αλλά και των άλλων θεσμών του νομού, χωρίς εκτροπές και υπερκαλύψεις αρμοδιοτήτων.
Επίσης τονίστηκε ότι βασική αρχή και παράδοση πια του συνδυασμού εδώ και δεκαετίες είναι ο απολύτως ακομμάτιστος χαρακτήρας του και η επιμονή  στην άξια και αντιπροσωπευτική επιχειρηματική  εκπροσώπηση, τόσο κατά κλάδο όσο και κατά περιοχή, μακριά από κάθε είδους κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.
Η πάγια και σταθερή  αυτή στάση απέναντι στα κομματικά συστήματα   είναι και ο κύριος λόγος της τεράστιας αποδοχής στην πρόσκληση του κ. Δαμούλου προς τους επιχειρηματίες ,οι οποίοι τίμησαν με την υποψηφιότητα τους τον συνδυασμό με 58 υποψηφίους – 17 από τους οποίους προέρχονται από τη περιοχή της Ναυπλίας – σημειώνοντας  ρεκόρ και στη μια περίπτωση και στην άλλη από πλευράς συμμετοχής.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: