Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Greek Idol: "Οι κριτές τσακώνονται,τα νούμερα ανεβαίνουν"

Την δοκιμασμένη συνταγή «οι κριτές τσακώνονται - τα νούμερα ανεβαίνουν» φαίνεται πως ετοιμάζεται να ακολουθήσει το «Greek Idol», μιας και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Πέτρο Κωστόπουλο να την «λέει» στον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη να κοντράρεται με την Μάρω Θεοδωράκη.

Η Ρούλα κατάφερε να τερματίσει πρώτη, ωστόσο, τα 30αρια και βάλε της πρεμιέρας πάλι δεν τα είδε!

Κι ενώ όλο αυτό τον καιρό οι κριτές ήταν ήσυχοι και ήρεμοι, ξαφνικά στο (μαγνητοσκοπημένο λόγω της απεργίας των τεχνικών) χθεσινό «Greek Idol» τα αίματα άναψαν, με αφορμή ένα... τζιν και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Την αρχή έκανε ο Καπετανίδης, που επέκρινε τις στυλιστικές επιλογές της ........


Βαλάντως (τζινάκι - πουκαμισάκι) και ζήτησε «κάτι πιο λαμπερό».

Αυτό το... «λαμπερό» εξόργισε την Μάρω, που αναρωτήθηκε: «κακό είναι το τζινάκι δηλαδή;».

«Εδώ είμαστε στο Greek Idol», έσπευσε να της επισημάνει ο σκηνοθέτης - κριτής, για να του απαντήσει εκείνη «απαγορεύονται τα τζιν στο Greek Idol; Δεν το ήξερα αυτό Ρούλα μου, συγνώμη». «Να φορέσετε κι εσείς τζινάκι», συνέχισε φανερά ενοχλημένος ο Καπετανίδης και ζήτησε από την παραγωγή να μεριμνήσει σχετικά.

Κάπου εκεί πετάχτηκε και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που ζήτησε από τον συνάδελφό του να γίνει συγκεκριμένος για το ντύσιμο της Βαλάντως.

Βέβαια, ο συνθέτης έμελε να διασταυρώσει τα ξίφη του και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όταν είπε σε παίκτη πως επέλεξε ένα τραγούδι εκ του ασφαλούς.

«Κάθε φορά τα ίδια λες», του είπε ο εκδότης.

Ο Κοντόπουλος έκανε πως δεν άκουσε, ωστόσο, οι δυό τους συνέχισαν τα εκατέρωθεν «καρφιά» με αφορμή το... έντεχνο και το εμπορικό.

Κι ενώ οι κριτές «σφάζονται», τα νούμερα δεν λένε να ανέβουν. Στην πρώτη ώρα, η Ρούλα έκανε 22% στο σύνολο με την «Παιδική Χαρά» να μειώνει την «ψαλίδα» (19,3%), στη δεύτερη24,3% με τον Παπακαλιάτη να ακολουθεί κατά πόδας με 23,7%, ενώ στην τρίτη έκανε 20,7% με την επανάληψη των «Ράδιο Αρβύλα» να είναι στο 20,2% και στα νεανικά να την περνούν κατά πολύ (22,2% έναντι 25,7%). έφτασε το

Μήπως να αρχίσουν οι «σφαγές» και το ξεμάλλιασμα μεταξύ διαγωνιζόμενων μπας και φτάσουμε στα επίπεδα της πρεμιέρας;
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: