Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Σπέρνει τον πανικό ο μανιακός με το τσεκούρι


Τον τρόμο έσπειρε και στον Ασπρόπυργο ο μανιακός με το τσεκούρι! Μετά τις πρόσφατες επιθέσεις σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε ψιλικατζίδικα στην Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο, ο κακοποιός ξαναχτύπησε...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ένα άτομο από τον Ασπρόπυργο τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ανέφερε πως είδε τον μανιακό με το τσεκούρι. Μάλιστα η περιγραφή που έδωσε ταίριαζε απόλυτα με αυτή του άντρα που τρομοκρατεί τις τελευταίες ημέρες τους κατοίκους της Καλλιθέας και του Παλαιού Φαλήρου.
Αμέσως άντρες της αστυνομίας κατέφθασαν με περιπολικά και μοτοσικλέτες στο σημείο που τους υπέδειξε ο κάτοικος και «όργωσαν» τη περιοχή προκειμένου να ........


βρουν τα ίχνη του άντρα που οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού και απειλεί όποιον βρει με το τσεκούρι.

«Ακούσαμε τις σειρήνες και βγήκαμε να δούμε τι γίνεται. Μάλιστα φοβήθηκα ότι θα έπεφταν πάνω στο αυτοκίνητό μου! Ετρεχαν τόσο γρήγορα που πραγματικά το σκηνικό έμοιαζε με καταδίωξη που βλέπουμε στις αστυνομικές σειρές» αναφέρει στην «Εspresso» ο Θ.Λ., ο οποίος ζει στη περιοχή και για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αναφερθεί το όνομά του. Η είδηση ότι στην περιοχή τους κυκλοφορεί ο μανιακός με το τσεκούρι κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα.

«Ρωτήσαμε τι γινόταν και μας είπαν ότι τριγυρνάει κάποιος με μηχανή μεγάλου κυβισμού έχοντας ένα σακίδιο στην πλάτη και ένα τσεκούρι. Ενα τετράγωνο πιο κάτω οι κάτοικοι φώναζαν αναστατωμένοι πως είδαν κάποιον να κρατάει τσεκούρι στα χέρια του. Κλειστήκαμε στα σπίτια μας και μέχρι σήμερα κοιτάμε δεξιά και αριστερά έχοντας πάντα στο νου μας στο ότι κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος» λέει ο Θ.Λ.

Αν και μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της -πέρα από την τηλεφωνική καταγγελία- κάποιο απτό στοιχείο που να αποδεικνύει την εμφάνιση του μανιακού, ωστόσο οι κάτοικοι δηλώνουν πως είναι ακόμη φοβισμένοι.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: