Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ξεπέρασαν τα όρια Ψινάκης-Μανωλίδου


Δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν τα... γαλλικά τους η Ευγενία Μανωλίδου και η Ηλίας Ψινάκης ούτε στον τέταρτο ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο, αφού χρησιμοποίησαν ως μέσο για να βριστούν ένα επτάχρονο κοριτσάκι

Η μικρή Μαριλένα εμφανίστηκε για να διαγωνιστεί έχοντας ένα μοναδικό χάρισμα: μπορεί να διαβάζει τις λέξεις... ανάποδα, χωρίς να καυστερεί δευτερόλεπτο. Της λες «ένα» και σου λέει «ανε»,«συγχαρητήρια» και σου λέει «αϊρητηραχγυς», της λες «Φερεντίνος» και σου λέει «σονιτνερεφ», της λες «Ψινάκης» και σου λέει «σηκσνιψ» και πάει λέγοντας.

Θέλοντας να απαντήσει σε σχόλιο του Ηλία, η Μανωλίδου ρώτησε την Μαριλένα αν ............


μπορεί να της πει στα... ανάποδα το «Κύριε ψινάκη είστε αναίσθητος». Η μικρή απάντησε και ο Ψινάκης της έβαλε νέα δοκιμασία: να πει στα ανάποδα το «Aν σας πιάσω απ’ το μαλλί και σας χτυπάω κάτω, τι θα κάνετε;».

Η Μανωλίδου ανταπάντησε με τη σειρά της, βάζοντας το ανήλικο να πει στα ανάποδα «Όλα τα περίμενα από εσάς αλλά όχι να είστε τόσο ανάγωγος». Αμέσως ήρθε νέα παρέμβαση του Ψινάκη: «Το άει μωρή πως λέγεται», ρώτησε το κορίτσι, που εννοείται ότι όλη αυτήν την ώρα καθόταν και τους... απαντούσε.

Οπότε πετάγεται ο Περρής και ζητά από την Μαριλένα να πει στους δύο συναδέλφους του στην κριτική επιτροπή: «Μας πρήξατε». Πέρα πάντως από αυτό το απαράδεκτο περιστατικό, γεγονός είναι ότι το κοριτσάκι ήταν καταπληκτικό και του αξίζουν συγχαρητήρια.



madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: