Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο Κωστόπουλος για τις φωτό Μενεγάκης-Ματέο

Κωστόπουλος: Γιατί δημοσίευσα τις φώτο της Ελένης

Ένα κλικ της φωτογραφικής μηχανής στάθηκε αιτία για να χαλάσουν οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο, εκδότη του περιοδικού που δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τον Ματέο Παντζόπουλο. Σε συνέντευξή του, ο εκδότης εξηγεί γιατί τις δημοσιοποίησε, ενώ οι συνεργάτες της παρουσιάστριας δηλώνουν... άγνοια!

«Οι φωτογραφίες -από τη στιγμή που υπάρχουν- κάπου θα δημοσιευόταν. Και με χειρότερο κείμενο μάλλον. Δεν μπορείς να τις εξαφανίσεις. Να τις αγόραζα και να τις έκαιγα; Άλλος θα τις έπαιρνε. Φωτογραφίες σε δημόσιο χώρο ήταν, σε ταβέρνα», λέει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Έχω δεχτεί πολύ έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια, στα όρια του ........


κραξίματος, από εφημερίδες, περιοδικά και blogsότι τα περιοδικά μου την καλύπτουν, την ωραιοποιούν και την ομορφαίνουν. Τώρα, οι ίδιοιπου έλεγαν ότι κάνω εκδοτικό ατόπημα, λένε ότι κάνω κουμπαρικό; ΟΚ. Στην Ελλάδα ζούμε …τζερτζελές να γίνεται», προσθέτει ο εκδότης.

Οι συνεργάτες του «Καφέ με την Ελένη», πάντως, ούτε είδαν ούτε άκουσαν για φωτογραφίες. Άσε που δεν είδαν και καμία διαφορά στη συμπεριφορά της και ας λένε οι πληροφορίες πως έγινε έξω φρενών...

«Το όνομά μου δεν συνδέθηκε με τίποτα, είναι συνδεδεμένο με την εκπομπή», δήλωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, που εκτός από τον «Καφέ» εργάζεται και στο περιοδικό. Mάλιστα, οι φήμες λένε πως η Χρίσλα τα άκουσε ένα χεράκι από την Ελένη λόγω της διπλής της ιδιότητας.

Αναρμοδιότητα δήλωσε ο Φαίδων Κεφαλέας, ενώ άγνοια εξέφρασε η Άση Μπίλιου.

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά;

Η εκπομπή «Δέστε Τους» ήταν η μοναδική του Alpha που έδειξε τις φωτογραφίες, χωρίς σχόλια από τον ίδιο όμως!
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: