Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Είμαι bisexual, το λέω και ξαλαφρώνω!


Και ενώ είχαμε αρχίσει να συνερχόμαστε από την ξαφνική δήλωση του τραγουδιστή και περφόρμερ Ρίκι Μάρτιν ότι είναι ομοφυλόφιλος και το 'χει τιμή του και καμάρι του, μάθαμε ότι ο κος 'Livin La Vida Loca' δεν είναι ο μόνος σελέμπριτι που πασχαλιάτικα είπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα σεξουαλικά του γούστα.

Η νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «True Blood» Άννα Πάκουιν (Anna Paquin) ακολούθησε το φωτεινό παράδειγμα του Ρίκι και υποστήριξε με θέρμη ότι... ο έρωτας φύλο δεν κοιτά!

Η 28χρονη ηθοποιός, στο πλαίσιο καμπάνιας για την .......


προώθηση της σεξουαλικής ισότητας με τίτλο «We Give a Damn», συμμετείχε σε βίντεο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "True Colors Fund" της ποπ τραγουδίστριας Σίντι Λόπερ, και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι αμφιφυλόφυλη. Στο βιντεοκλίπ που παρουσιάστηκε στο wegiveadamn.org η ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι η Άννα Πάκουιν, είμαι αμφιφυλόφιλη και δίνω δεκάρα», όπως είναι το μότο του Τrue Colors.

Τη δημόσια δήλωση της ηθοποιού, που ποτέ δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν στις ερωτικές προτιμήσεις της, έσπευσαν να δουν χιλιάδες χρήστες online με αποτέλεσμα να κρασάρει το site!!
Την Anna Helene Paquin γνωρίσαμε σε ηλικία 11 μόλις ετών στην εξαιρετική ταινία «The Piano», όπου βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου. Επόμενες ταινίες της: «She's All That», «Almost Famous» και «X-Men franchise». Η Πάκουιν στο ρόλο της Sookie Stackhouse στη σειρά «True Blood» κέρδισε το 2009 Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε τηλεοπτική δραματική σειρά. Η ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "True Blood", Στίβεν Μόγιερ (Stephen Moyer).
e-go

Δεν υπάρχουν σχόλια: