Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Θρίλερ η live εμφάνιση της Τζούλιας στην Κύπρο.


Μεταμφιέσεις, πείσματα αλλά και σαμπάνιες είχε το χτεσινό ταξίδι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Κύπρο για τις ανάγκες της προγραμματισμένης εμφάνισης της tv persona σε γνωστό club.

Μετά την μήνυση που κατάθεσε προχτές το βράδυ η Σάσα Μπάστα εναντίον της, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναγκάστηκε να "κρύβεται" από την αστυνομία, προκειμένου να γλυτώσει από τη διαδικασία του αυτοφώρου. Έτσι, η τραγουδίστρια έφτασε στο “παρά πέντε” στην προγραμματισμένη live συμμετοχή της στο club “Level” της Πάφου προκειμένου να μην τιναχτεί στον αέρα η εμφάνισή της.

Η Τζούλια έφτασε γύρω στις 9 το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος “μεταμφιεσμένη” προκειμένου να μην ........


γίνεται εύκολα αναγνωρίσιμη από τις αστυνομικές δυνάμεις που ίσως βρίσκοταν εκεί... για τα μάτια της μόνο! Τελικά, αφου κατάφερε να ταξιδέψει στις 11.30 έφθασε στην Κύπρο ενώ λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου όπου ετοιμαζόταν για την εμφάνιση της. Τα βάσανά της όμως δεν τελείωσαν εκεί! Το ξενοδοχείο που είχε κλείσει ο επιχειρηματίας του club δεν πληρούσε τις απαιτήσεις της πρωταγωνίστριας του ροζ dvd, με αποτέλεσμα η Τζούλια να αναγκαστεί να αλλάξει κατάλυμα και να πάει σε άλλο παραλιακό ξενοδοχείο. Στο club εμφανίστηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, έτοιμη να τα δώσει όλα. Χαϊδεύτηκε, λικνίστηκε αισθησιακά στον τοίχο, ήπιε σαμπάνια με τους πελάτες του μαγαζιού αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό και βέβαια... τραγούδησε.
Πηγή: showbiz.cy
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: