Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο Κοκκίνου-Βασιλειάδη;


Και ενώ τα σενάρια για την αιτία του χωρισμού της Έλλης Κοκκίνου με το σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη «δίνουν και παίρνουν», πολύ έντονα φημολογείται η ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο τους. Το ζευγάρι μάλιστα που εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει, δεν έκανε ποτέ λόγο για την ύπαρξη αυτού του τρίτου προσώπου στο κοντινό τους περιβάλλον.

«Όταν δεν μου ταιριάζει κάποιος και δεν αισθάνομαι καλά, φεύγω», είχε πει η τραγουδίστρια και το έκανε!

Τίποτα δεν ήταν τόσο ισχυρό για να κάνει αυτό το ζευγάρι να χωρίσει λένε φίλοι του ζευγαριού. Οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για πιθανή ύπαρξη ..........


τρίτου προσώπου. Άλλωστε και οι δύο δε συγχωρούσαν εύκολα την απιστία.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι ένας άνθρωπος που όλα της τα συναισθήματα καθρεπτίζονται στο πρόσωπό της. Τον τελευταίο καιρό όμως η Έλλη δεν ήταν ίδια, όπως λένε κοντινοί της άνθρωποι. Ήταν θλιμμένη, αφηρημένη και σκεπτική.

Όμως ούτε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης ήταν ο ίδιος. Τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του ήταν τελείως διαφορετική . Εκνευριζόταν με το παραμικρό και δεν ήταν συγκαταβατικός όπως παλιά. Είχε σταματήσει μάλιστα να αγκαλιάζει την Έλλη Κοκκίνου στις εξόδους τους.

Τους τελευταίους έξι μήνες είχαν αρχίσει τα προβλήματα… Εκείνος έφευγε τα βράδια από το σπίτι μόνος του , όταν εκείνη δεν δούλευε. Επίσης, η Έλλη Κοκκίνου πήγαινε στο αγαπημένο τους εστιατόριο με άλλες παρέες και χωρίς τον σύζυγό της.
star

1 σχόλιο:

IonnKorr είπε...

Άντε πάλι το ίδιο τροπάριο με Μενεγάκη. Ρε τι τραβάμε?